Cocopandan tilaus 2

Moikka! Tänään vietetään eräänlaista kauneustorstaita, koska luvassa on jatko-osaa hyvin suositulle postaukselle. Mä tilasin ensimmäistä kertaa viime kesänä Cocopandalta muutamia kosmetiikkatuotteita ja nyt päätin tilailla taas urakalla itselleni uusia juttuja, mutta myös ripsarivarastot piti täydentää. Moni näistä tuotteista on mulle aivan uusia, joten testailu on vasta edessäpäin, mutta tänään nämä tuotteet ovat esittelyssä! Ps. täältä pääset lukemaan edellisen Cocopanda-postauksen.
Tällä kyseisellä nettikaupalla on laaja ja upea valikoima eri merkkejä, löydät täältä meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustuotteita ja muuta mukavaa. Hinnat eivät ole mitään päätä huimaavia ja tuotteita löytyy kampanjoiden aikaan todella edulliseenkin hintaan. Nettikaupalla on monipuolinen valikoima tuotteita ja tuotteet on jaoteltu selkeästi omiin kategorioihinsa. Ilmainen postitoimitus tulee, kun tilaa yli 40€:lla tuotteita itselleen ja Cocopandalle saa maksettua myös laskulla. 
Shelas Konjac-sieni: vihreä tee  Tämä on kasvojen pesusieni, jonka pitäisi puhdistaa ihoa, kuoria hellävaraisesti, kosteuttaa ihoa luonnollisesti ja sopii herkälle ja kuivalle iholle. Sieni sisältää vihreän teen uutetta. Tämä kostutetaan haalealla vedellä, jonka jälkeen tätä pyöritellään iholla pyörivin liikkein. Sieni huuhdellaan käytön jälkeen ja annetaan kuivua ilmavassa tilassa. Suositellaan vaihdettavaksi 4-6 viikon välein. Mua kiinnostaa tää kovasti, muutamat kaverit käyttävät näitä ja ovat sanoneet hyväksi tuotteeksi, joten jään erittäin innolla odottelemaan käytön aloittamista.
Perusripsarit  Mulla loppui kaikki ripsivärit aivan tismalleen samaan aikaan, joten nämä tulivat tarpeeseen. Uskon näiden olevan jo monelle entuudestaan tuttuja, tilasin nämä Cocopandalta, koska olivat halvempia kuin keskustan kaupoissa.ByNoor Shampoo Colour Lasting  Tämä tuli kaupanpäälle, kun oli ostanut tarpeeksi monella eurolla ensin muuta kauneustuotetta. Shampoon pitäisi säilyttää hiusten väriä, sekä pehmentää, että kosteuttaa. Tässä on auringonkukkaöljyä, joka tuo hiuksiin luonnollista kiiltoa ja vähentää värin haalenemista ja pitäisi myös auttaa vähentämään hiustensuoristuksen seurauksia. En ollut ennen kuullut koko shampoomerkistä, mutta uskon tämän olevan aika perustavaraa mun hiuksille, tosin otan positiivisena yllätyksenä, jos tämä tekee jotain erikoista.
Real Techniques Deep Cleansing Gel  Tämän kuvataan olevan ainutlaatuinen puhdistusgeeli meikkisiveltimien pesuun. Puhdistaa tehokkaasti viimeisetkin meikkijäämät siveltimestä. Lupaa pitää siveltimet täydellisessä kunnossa. Mä halusin ostaa oikein siveltimille tarkoitettua puhdistusainetta, joten mulla on kovat odotukset tästä!
EOS - Shave Cream  Tämä tuote on sheivausrasva, jonka pitäisi olla hellävarainen, mutta äärettömän tehokas. Mä tilasin tämän granaattiomenan- ja vadelman tuoksuisena ja tuoksuu aivan ihanalta! Tuote on voidemainen, eikä vaahtoa levittäessä, jotta tuloksesta tulisi mahdollisimman tarkka. Jättää hion silkinsileäksi ja pehmeäksi. Vaikuttaa omasta mielestä hyvältä tuotteelta ja testailua odotankin jo innolla.
Makeup Revolution Ultra Blush Palette, Sugar and Spice  Mä rakastuin kesällä tämän kyseisen merkin luomiväripalettiin aivan täysin ja se on ollut äärettömän kovassa käytössä aina vapaapäivien meikkejä tehdessä. Nyt halusin testata halvan hinnan ansiosta poskipunapalettia, josta riittää varmasti useammaksi vuodeksi näitä.. Nuo pari on mulle ainakin ihan korostusväriksi runsaan shimmerinsä vuoksi. Nämä sisältävät runsaasti pigmenttiä ja hohtoa. Täydellinen kahdeksan sävyn poskipunapaletti. En usko pettyväni tähänkään. 

Tällaisia ostoksia siis Cocopandalta tällä kertaa! Onko teidän tullut tilailtua tuolta viime aikoina mitään, tai haluaisitteko kuulla jostain tuotteesta vielä myöhemmin lisää?

16 kommenttia

  1. Tosi kivoja ostoksia! Cocopandalta voi tosiaan välillä löytää ihan mielettömän hyviä diilejä! :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! Niin voi ja se onkin ylivoimaisesti parasta koko sivustossa! :-D

      Poista
  2. Toi konjac-sieni on kovasti kiinnostanut itteäkin, kerro heti mielipiteet kunhan oot testaillut kunnolla :) monesti oon meinannut tehdä tilausta samasta puljusta, mut jotenkin aina jäänyt.. ehkä pitää päästää kohta nettipetoni irti ja mennä selailemaan sivustoa ;) :D Kivoja tuotteita oot hommannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy oikein siis keskittyä sen käyttöön, mutta mielelläni kerron siitä enemmän testailujen jälkeen :) Kannattaa kattoa, jos sieltä jotain mukavaa löytyisi! Kiitos ♥

      Poista
  3. Ihania ostoksia olet löytänyt :)
    http://elamaajakuviaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Voi miten kivoja ja tarpeellisia tuotteita! Mä en olekaan ennen koko sivustosta kuullutkaan, nyt heräsi mielenkiinto, pitääpä joku päivä istahtaa ja selata sivustoa :) Tuo meikkisiveltimen puhdistusgeeli herätti mielenkiinnon, mielelläni kuulisin minkälainen on käytännössä, itse tarvitsisin tuollaista kovasti. Mulla oli viime vuonna käytössä akneiholle tarkoitettu Konjac-sieni. Iho tuntui silkkisen pehmeältä kyllä hankaamisen jälkeen, mutta kuivatti mun ihon aivan korpuksi ja aiheutti tosi paljon finnejä, en tiedä rupesiko iho puhdistumaan vai ärsyyntyikö, mutta harmiksi piti sen käyttö lopettaa :( Toivottavasti tuo sinun sienesi toimisi paremmin. Ja tuo poskipunapaletti on ihan namu! <3

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi kommentista! :-) Mä suosittelen ehdottomasti katsomaan, jos Cocopandalta sattuisi löytymään jotain mukavaa ja hyödyllistä sinullekin! Voi ei, toivottavasti mun kasvot ei reagoi noin ikävästi tuolle konjac-sienelle.. Toivotaan parasta ♥

      Poista
  5. Ihania juttuja oot ostanu, varsinkin tuo Konjac-sieni herätti mielenkiintoni! :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini sinulle, se on kyllä mielenkiintoinen ♥

      Poista
  6. Oi miten kivoja ostoksia! :) Konjac-sieni on ihan älyttömän hyvä tuote<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! Toivottavasti toimii mullakin hyvin, kunhan pääsee testailemaan ♥

      Poista
  7. Noi revolutionin paletit on ihan överi ihanannäkösiä ja halpoja! Jotenki se "halpuus" on saanut mut epäilemään laatua. :-D ihanaa kuulla että ne toimii oikeastikin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan halvasta hinnasta huolimatta! Itse en ole kyllä pettynyt kyseisen merkin tuotteisiin :)

      Poista
  8. Mä ostin just pari viikkoa sitten tommosen Konjac-sienen, ja oon kyllä tykännyt tosi paljon! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla positiivisia kokemuksia! :) Odotan innolla myös tuon toimivuutta

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.