Tekemistä syksylle x 10

Syyskuu on täällä ja ainakin minä myönnän odottaneen syksyä jo pidemmän aikaa. Ne kirpsakat viileät aamut, usvaiset maisemat, upeat ruskan värit, paksumpien neuleiden käyttöönotto ja syksystä nauttiminen saavat ainakin minut iloiseksi. Tämän syksyn ämpärilista on hyvin realistinen ja nämä toteutuvat ihan arjen hulinoissa. Arki on oikeasti ihanaa, kaikki on ihanaa! 
1. Sytytä kynttilöitä! Sytytä tämän syksyn ensimmäiset kynttilät ja nauti niiden tuomasta valosta ja lämmöstä. Mikä parempaa kuin kääriytyä viltin alle ja nauttia kynttilöiden tuomasta tunnelmasta.

2. Leivo omenapiirakkaa! Käy poimimassa muutamat omenat ja tee herkullinen piirakka niistä. Voi sitä omenapiirakan tuoksua.

3. Kerrospukeudu! Rakastan ylikaiken syksyn viileneviä iltoja, jolloin voi luvan kanssa vetää useamman paidan päälle, kaivaa ne lempineuleet säilöstä ja käyttää kaulahuiveja. 

4. Ihastele ruskaa! Mä jo niin odotan pääseväni kuvailemaan upeiden värikkäiden vaahteranlehtien joukkoon, sekä katsomaan kuinka luonto varustautuu talviunille.

5. Juo lämpimiä juomia! Itsetehty herkullinen kuuma kaakao kermavaahdolla, strösseleillä ja suklaakastikkeella tai monia teelaatuja. Vihreä tee pääsee varmasti rauhoittamaan kiireisien päivien jälkeen.
6. Mene luontoon! Pienelle metsäretkelle ystävän kanssa ja hyvä ottaa mukaan kupilliset kaakaota termospullossa. Se ihanan virkistävä ilma tekee meille jokaiselle ihmeitä. Metsä saa rauhoittumaan mielen.

7. Käy joogaamassa! Mun ryhmäliikuntasalille aukeaakin uusi tunti, joka sisältää pelkästään joogaa. Tämä tyttö todellakin aikoo käydä testaamassa

8. Lue kirja ja katso Netflixiä! Ylitä itsesti ja lue toinen kokonainen kirja tälle vuodelle. Käy jopa lainaamassa se kirjastosta. Tosin mulla ei olekkaan vielä Poriin kirjastokorttia, joten sen voisi hommata samalla. Netflixistä haluaisin löytää uuden sarjan katsottavaksi, nyt kun Orphan Black loppui. Vinkkejä? 

9. Panosta kouluun! Koulua on oikeasti fyysisesti jäljellä muutamia viikkoja ja yli kolme kuukautta tulee vietettyä työssäoppimisessa. Nyt, jos koskaan on aika panostaa kouluun, jotta keväällä saa olla ylpeä tästä rutistuksesta. 

10. Ole oma itsesti ja nauti! Go with flow, nauti elämästä, tee just niitä asioita mitä sä haluatkin tehdä, ole rohkea. Oo just se kaunis oma itsesi, joka antaa tälle maailmalle sen oman panoksensa. Sä olet mielettömän tärkeä, jollekin toiselle ihmiselle omana itsenäs ♥
Eikö ookkin ihanaa, kun pääsee nauttimaan syksyn tunnelmasta? ♥

16 kommenttia

  1. Ihana postaus Emmi! Missä päin oot päässyt nappailemaan auringonkukista kuvia? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasmine! Noi on otettu Kirvatsissa päin :)

      Poista
  2. Ihania auringonkukkia ja hyviä vinkkejä, kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auringonkukat on niin piristäviä <3 Kiitos Piia ja niin on!

      Poista
  3. Oii miten ihania auringonkukkia, tuonne olisi kiva mennä yhdessä kuvailemaan! Kivoja tekemisiä, joogaa olisi kyllä hauskaa mennä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mennään vaan taas joku päivä kuvailemaan, jos saadaan aikataulut yhteen! :-D

      Poista
  4. Aivan ihania juttuja! Tuo omenapiirakan leipominen ois kivaa!

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, multa vaan puuttuu omput mistä sen tehdä! :)

      Poista
  5. tästä postauksesta tuli kyllä ihanan syksyinen fiilis<3 voi kun meilläkin päin olisi noita auringonkukkia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla <3 Täältäkin päin karsittu todella paljon, kun ihmiset käy pilaamassa pellot :(

      Poista
  6. Voi että nää kuvat! Ja tosi kivoja vinkkejä <3

    VastaaPoista
  7. Oi olipas jotenkin kauheen positiivinenpostaus :) Sait syksyn kuulostamaan niin kivalta vuodenajalta! Kynttilöitä täällä onkin tullut poltettua jo useampana iltana<3 Joogaan on ehdottomasti mentävä tässä syksyn aikana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janette! Syksy on ihanaa aikaa, kunhan siitä vain sellaisen tekee <3

      Poista
  8. Ihania ideoita ♥ Mun täytyy kyllä kans alottaa jooga ihan kunnolla. Oon keväällä vetänyt sellasia lyhyempiä joogasessioita satunnaisesti, mut nyt syksyllä vois olla hyvä hetki ottaa ihan jokaviikkoiseksi rutiiniksi joku pidempi joogailu.

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta Linda ♥ Hei tommonen ei niin raskas pieni liikunta on jotenkin älyttömän rentouttavaa, joten ehottomasti :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.