Kolme hyvää asiaa

Aivan ihana nuori nainen Henna halusi haastaa meidän bloggajaryhmässä tekemään tällaisen hyvän mielen haasteen, joka saa varmasti suupielet kääntymään ylöspäin. Ihana, että tällaisia haasteita vielä tehdään ja mä haluaisinkin haastaa just sut ainakin miettimään hyviä asioita sun elämästä ♥

Kolme hyvää asiaa minusta:
Mun positiivisuus, johon kuuluu hymyileväisyys ja iloisuus. Myös muiden ihmisten huomiointi ja ystävällisyys muita ihmisiä kohtaan ja se, että osaa elää hetkessä välillä puuhaillen ja välillä rentoutuen.

Kolme hyvää asiaa (eilisestä) päivästäni: 
No tänään en vielä ole mitään ehtinyt tekemään, mutta eiliseltä voisin jotain kertoa. Eilinen työssäoppipäivä oli taas antoisa ja uutta opettava. Ihanaa oli viettää pieniä hölmöjä hetkiä tärkeän henkilön kanssa. Pieni oma aika ja hengähdyshetki vauhdikkaan viikon jälkeen tuli tarpeeseen.

Kolme hyvää asiaa menneestä elämästäni:
Kaikki onnistumiset ja pettymykset, jotka ovat opettaneet elämässä. Rakastava ja turvallinen koti sekä jokaisen ihmisen vaikutus elämääni joita olen tavannut.
Kolme hyvää asiaa tulevaisuudesta:
Valmistuminen koulusta on päivä päivältä lähempänä. Ovet ovat avoinna vielä mihin tahansa haluankin ryhtyä ja elämässä ehtii vielä tekemään monia asioita. Myös tulevaisuuden kodin suunnittelu, olispa jo kevät vähän lähempänä.

Kolme hyvää asiaa blogistani:
Mulla on selkeä oma arkinen tyyli valokuvissa ja kirjoitustyylissä ja mä olen huomannut oman kehityskaaren bloggaamisen aikana. Parasta ja kivointa on oma positiivinen asenne ja positiivinen vuorovaikuttaminen teidän kanssa.

Kolme hyvää asiaa, jotka aion tehdä muille:
Aion taas ruveta tekemään joulukortteja, jotka sitten joulukuussa ilahduttavat muita. Joulun alla olen ajatellut myös tehdä pientä lahjoitusta tai hyväntekeväisyyttä, pitääkin ottaa mahdollisuuksista lähipäivinä selvää. Aion järjestää jotain kivaa tapahtumaa ja yhdessäoloa kavereille.
Ps. oisko teillä kiinnostusta lukea joulukalenteria?

10 kommenttia

  1. Olipas ihanan positiivinen postaus! ♥ Tämmöset haasteet on ihan huippuja ja kun niitä lukiessa sekä tekiessäkin aina saa pohtia niitä elämän hyviä juttuja, niin tulee tosi jees fiilis. :)

    Täällä muuten ainakin yks, joka mielenkiinnolla lueskelis joulukalenteria, jos sellanen suinkin tulee! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 Joulukalenteria on alustavasti kyllä tulossa! :)

      Poista
  2. Niin kiva postaus! :) Mä haluan kans askarrella joulukortteja! Ihan parasta tekemistä iltaisin suunnitella niitä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru <3 Hei ei muutakuin väsäilemään :)

      Poista
  3. Tää oli tosi kivasti toteutettu postaus ja ihanat kuvat. Tästä postauksesta tuli kivan positiivinen fiilis :D

    https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus! Positiivisuutta elämään:)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana ja positiivinen postaus ♥ Munkin mielestä joulukorteilla toisten muistaminen on mukava pieni ele :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane <3 Niin on ja eteenkin jos tykkää askartelusta :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.