Wanhat 2014 - our princessday

Yks elämäni hienoimmista päivistä on nyt koettu ja kaikki se stressi oli kyllä sen arvoista. Perjantaina tanssittiin neljä esitystä, joista kolme aamupäivällä eri kouluille Ulvilasta ja illalla vanhemmille, sukulaisille ja ystäville. Itsehän olin myös wanhojen toimikunnassa, eli järjestin näitä tansseja ja ehkä sekin toi vähän lisästressiä. 

Voin kertoa, että kaikki meni tosi hyvin ja ilta huipentui Merikievarissa jatkoilla ja ehkä meidän lukiolla kuitenkin oli ne parhaat bileet. Meidän koulussa tytöt oli niin kauniina! Mekkoihin, kynsiin, meikkeihin, hiuksiin oltiin panostettu oikein kunnolla ja kaikki oli niin prinsessan näköisiä. Pojat taas olivat oikein komeita tummissa puvuissaan. Ekat tanssit jännitti ja vähän kompuroinkin mun mekkoon, mutta loppua kohti parani ja tanssit sujuivat hyvin. Lopuksi kaikki tanssei valssia pariensa/sukulaistensa kanssa ja ihana Erik suostui tanssimaan mun kanssa <3 Mulla on kuvia tästä päivästä nyt joku 1000 kappaletta, joista meidän palkkaama valokuvaaja Amanda Aho on ottanut suurimman osan! Kuvat olivat aivan huikeita, kiitos siis Amandalle! Tästä pääset Amandan FB-sivuille. 

Mutta eiköhän anneta kuvien puhua puolestaan ja näitä tulee varmasti muissa postauksissa lisää, ja jos joku ei tykkää naamaansa näytettäväksi täällä niin kertokoon siitä. Miten teidän muisen vanhojentanssit sujuivat, kertokaa ja kommentoikaa ja myös linkatkaa mahdollisia postauksia niistä!
 

4 kommenttia

 1. Oih, sielläkin kaikki niin kauniina! Nätti mekko siulla! :-) Miullakin oli wanhat ja niistä postausta blogissa!

  http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin oli! Kiitos paljon ja käyn katsomassa! :)

   Poista
 2. kiva postaus! ja vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) ulkoasu, kuvat, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :>

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos!! :) lSiirry toki lukemaan :> käyn katsomassa sinunkin blogin!

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.