Kampaus ylioppilasjuhliin?

Ylioppilasjuhliin on noin kuukausi aikaa ja hommat on aika pahasti vielä leväällään, mutta ei hätää mekko on ostettu ja kutsut melkein tehty! Kuitenkin kaikki muu puuttuu totaalisesti, heh. Jospa sais tässä jotain aikaseksi vielä tällä viikolla.. Ainiin kyllähän mä tilasin myös korkokengät, toivotaan, että posti kiikuttaa oikeanlaiset ja kokoiset tänne lähipäivinä! No hiukset ja yo-lakki on tällä hetkellä mun oma murhe, koska en tiedä mihin mun hiusten pituus riittää ja kuinka hyvin sinne lakin alle mahtuu hiuksia! Joten mä kaipaankin muiden jo valmistuneiden vinkkejä tai heidän kampauksistaan kuvia. 
No nyt kysynkin teiltä vähän mielipidettä, että laitanko hiukset nutturalle vai jätänkö auki? Ja ihmeessä perusteluja kehiin tai mä en ikinä osaa päättää. Kumpi siis on enemmän in? Laittakaa myös omia ehdotuksia, jos löytyy :) (kuvat poikkeuksellisesti weheartista)

10 kommenttia

 1. Musta nuttura on yleisesti ottaen kivempi ja sellanen "asiallisempi", mut joillekki sopii hiukset kuitenkin paremmin auki! Noi kaks alimmaista oikeella on superkivan näkösiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Tää on kyllä kanssa oikeen yks ikuinen ongelma! :D Kiva, että oon löytänyt suakin miellyttäviä kampauksia ♥

   Poista
 2. Nuttura kuulostaa todella kivalta, varsinkin jos osaa laittaa todella näyttävästi, mutta kuten tuossa Eevi ylemmässä kommentissa totesikin että hiukset käy auki sulle paremmin. Niin kyllä sulle käy myös aukikin :)

  http://janitaqq.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mielipiteestä! Katsotaan mihin sitten lopuksi päädyn :)

   Poista
 3. Kylhän toi nuttura sikäli ois kätevämpi et pysyy paremmin kuosissaan (mikäli se siis tehdään kunnolla) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä ja kampaajalle ollaan kyllä menossa :-)

   Poista
 4. Oi mitä ihania kampauksia! :) Onks sulle tulossa millasta meikkiä? Jos meikki on semi simppeli niin panostasin ite ainakin hiuksiin ja laittaisin kiinni!

  palmujenmaassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikistä en tiedä vielä :) varmaan aika arkista ja vähän huulipunaa :D kiitos mielipiteestä ♡

   Poista
 5. Ihania ideoita molemmat siihen nähden että sen lakin kanssa ei kovin korkealla voi hiuksia pitää :D tulee muuten hoopo olo!
  Itse menisin ehkä hiukset auki. Niin kuin meninkin. :D

  ♥: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.