Saturday's outfit


Iltapäiväää kaikille ihanille!

Lauantaina oli niin ihana sää, aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja oli +6 astetta. Ainoa suuri miinus oli se järkyttävä tuuli ja ne kauheat tuulenpuuskat hyi. Juuri ja juuri pärjäsin ekan kerran koko päivän keväisellä nahkatakillani. Haluaisin niin kyllä käydä ostamassa uusia takkeja itselleni. Hihii, mutta koska aurinko näyttäytyi niin tungin kameran Erikille ja käskin kuvata.Tosin sillä on vielä hiukkasen opeteltavaa. Tosin hienojen säiden takia pelkään, että mun siitepölyallergia on alkamaisillaan kohtapuoliin ja saan mennä kilokaupalla hakemaan allergialääkkeitä. Että vihaankin sitä ylikaiken. Mutta tässä teille muutamat otokset..

 

Tänään mulla oli ensimmäinen ajotunti ja oli hauskaa ainakin mulla oli kiva opettaja! Kai se ihan hyvin meni, paitsi mitä auto muutaman kerran sammu ja peruuttamista pitäs ehkä vielä harjotella.. Meni peruutukset sen verran vinoon :D Mutta sain paljon positiivista palautetta!

- Emmi

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.