Pikalounas

 photo 34d525df-a423-4c5c-bba4-c99f220e0a2e_zpseca2f77f.jpg
 photo ec2f074c-42d3-4ace-91ac-1d6a5a5d8154_zps2f72f121.jpg
 photo 00e1faea-10da-4842-898b-aba8d9665aad_zps9f91357a.jpg
 photo 15b64091-96ac-4c56-8db3-a6afb7109ed2_zps65090caa.jpg
 photo e2d044b7-62e8-4b86-a1e4-8db68d52df00_zps725e4aac.jpg
 photo f3b004da-b917-4f38-8ee7-4da7d1ca07f0_zpsd2a458d2.jpg
 photo cb8d970d-9351-41dd-a166-fb48ead386ff_zps41eca404.jpg
1. Ota liha huoneenlämpöön ennen paistoa 15-45min.
2. Laita pannu liedelle, siihen pannulle öljyä . Pyyhi ylimääräinen marinadi pois.
3. Pese kasvikset ja laita liha paistumaan. Se kypsyy n.7-10 min, välillä käännellen.
4. Pilko kasvikset, aseta lautaselle lihan kera.
5. Laita lisukkeet, mulla oli vuohenjuustokuutioita, vaaleeta paahdettua leipää ja kastikkeita.
6. NAUTI.

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.