Kannanotto #tahdon2013

Ajattelin päräyttää blogiini ensimmäisen kunnon mielipiteen ja kannanoton ajankohtaisesta aiheesta. Viime aikoinahan mediassa ja suurimman osan huulilla on pyörinyt puheenaiheena tasa-arvoinen avioliittolaki ja sen hyväksyminen. Aluksi totta kai jokainen saa olla ihan sitä mieltä mitä itse haluaa :) 

No minun mielipiteeni on se, että totta kai tuo lakiehdotus pitäisi hyväksyä! Itsehän en ymmärrä miksi jotkin ihmiset vastustavat, koska rakkaus on ihana asia. Olit sitten hetero, homo, bi tai lesbo, niin jokaisella on oikeus olla tasa-arvoinen MYÖS AVIOLIITTOLAISSA.
Joo sitten kaikenlisäksi tähän vielä sotketaan kirkko ja Raamattu ja monet monet monet monet monet muut seikat. Onko tasa-arvoista sanoa rekisteröity parisuhde ja avioliitto? Niistä, kun heti saa ihmisen suuntautumisen selville. No jos Jumala olisi halunnut ettei homot saa avioliittoon oikeutta kirkon kautta, miksi hän olisi luonut meidät? Koska Jumalahan on kuvannut meidät omaksi kuvakseen ja mistä sitä tiedetään, vaikka Jumalalla olisi ollut itsellään monipuolisia tunteita sekä naisia, että miehiä kohtaan? Ja, kuten on sanottu synnit annetaan anteeksi, mutta eihän rakkaus ole syntiä?
Kolmanneksi me eletään 2010-luvulla, ei enään keskiajalla jolloin kaikki oli kiellettyä. Itseäni oikeen ärsyttää, koska ei homojen ja lesbojen avioliittolaki vaikuta meihin muihin yhtään mitenkään!! Antakaa ihmisten mennä naimisiin, mä pyydän. Mä haluan hyviä perusteluja miksi erilaisesti suuntautuneiden avioliitto olisi meiltä heteroilta pois? Yhteiskunta, joka kohtelee kansaa lain edessä eri tavoin riippuen vain heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan, ei ole kehittynyt ja luottamuksen ansainnut yhteiskunta. 

Ja eikö tasa-arvoinen avioliittolaki olisi lapsellekin etu? Turva ja tuki. Eikö lapsen ole hyvä elää kahden aikuisen kanssa, joita sitoo avioliitto? Oletteko miettineet, että ne lapset joilla on kaksi äitiä tai kaksi isää voivat joutua kiusatuksi? Uskon, että kiusaaminen vähenisi, kun olisi tasa-arvoinen laki suhteen puolesta ja lapsille pystyisi kertomaan, että laki on hyväksynyt sen. Syrjäytyminen ja sateenkaariperheiden kiusaaminen vähenesi aivan varmasti. 

Mä toivon sydämeni puolesta, että tää asia saataisiin eteenpäin. .Mä toivon, että tää äänestään läpi. Suomi ei ole tasa-arvoinen, jos vähemmistöjä syrjitään. Monet muut maat hyväksyvät, miksei ''hyvinvointivaltio Suomi?'' Mä tahdon ja toivottavasti siellä ruudun toisella puolellakin olevat <3 Suomesta moderni maa! 

#tahdon2013 #metahdomme

xoxo, Emmi

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.