GOODBYE 2017!


Vuosi vaihtui ja nyt ollaan jo hyvässä vauhdissa tätä nykyistä vuotta ja kohta vaihtuukin jo helmikuu. Hyvää uutta vuotta 2018 jokaiselle siellä ♥ Viime vuosi meni todella nopeasti ja aika kului niin nopeasti, että oli vaikea pysyä menossa mukana. Vuosi sisälsi monenlaisia tunteita, tapahtumia ja kiirettä. Tuntuu, että muutaman viikon extraloma voisi olla edelleen tarpeellinen. Iloa, naurua, surua, onnea, sinnikkyytä, onnistumisia ja tsemppaamista, sitä oli viime vuosi. Nyt kuitenkin palataan kuvin ja ja pienin kertomuksin vuoteen 2017!


TAMMIKUU

Joka tammikuu tulee ainakin jollain tasolla ajateltua, että pitäisikö elämää muuttaa. Mä asetin tavoitteita koko vuodelle, joista toiset onnistuivat paremmin kuin toiset. Oon kuitenkin vuoden aikana oppinut juomaan huomattavasti enemmän vettä ja onnistuin myös kyllä kouluhommissa kiitettävästi. Tosin en ehtinyt juurikaan ottaa iisisti enkä valokuvaamaankaan. Liikuntaa kyllä onnistuin lisäämään enemmän tasaisesti elämääni. Tänä vuonna taidan jatkaa melko samoin tavoittein eteenpäin.


HELMIKUU

Viime vuoden helmikuusta mulle jäi lähinnä mieleen stressi koulusta ja uuden työssäopin aloittamisesta. Tylsää, etten oikeasti muista mitään positiivista koko kuukaudesta edes blogitekstien avulla. Ainakin ilahdutin kavereita ystävänpäiväkorteilla. No ei kaikki kuukaudet voi jäädä positiivisesti mieleen tai edes muuten mieleen.


MAALISKUU

Kamalin kuukausi koko viime vuodesta. Vaikea sitä on vieläkin sisäistää, että ihanin mummi onkin taivaassa suojelusenkelinä eikä oottamassa meitä kylään. On tätä yhä vaikea kirjoittaa tähän. Samaan aikaan suuren surun keskellä olin harjoittelemassa vanhuslaitoksessa, jossa oli ikäihmisiä, joiden elämä oli loppumassa lähiviikkoina. Toisaalta varmasti sain paljon muuta ajateltavaa ja ymmärrystä elämän hiipumisesta. Tsemppasin koko maaliskuun kelaten läpi eri tunteiden kanssa.


HUHTIKUU

Kevättä rinnassa. Huhtikuu on ollut viime vuoden yksi tapahtumarikkaimmista kuukausista ja on tultu oltua monenlaisissa meiningeissä mukana. Meidän perheessä vietettiin upeat ja kivat häät, pääsin tutustumaan moneen upeaan blogityttöön ja tavattiin Indiedaysin päivätapahtumassa. Huhtikuussa vietettiin myös pääsiäistä ja syötiin herkullista kinderkakkua sekä kasvateltiin rairuohoa. Ihanan positiivinen kuukausi!!


TOUKOKUU

Kuukausi jolloin juhlitaan tämän pikkuperheen kaikkia mahdollisia juhlapäiviä ja monen läheisen syntymäpäiviä sekä nimipäiviä. Me varattiin meidän yhteinen syntymäpäivälahja eli päätettiin lähteä Rodokselle viettämään kesälomaa. Me myös ihanien tytsyjen kanssa matkattiin maakuntamatkailulle Forssaan ja se oli kyllä viime vuoden yksi parhaimmista viikonlopuista! :-D Naurattaa vieläkin.


KESÄKUU

Kesälomakuukausi, v-i-h-d-o-i-n-k-i-n! Elämässä oli motivaatio suurimmillaan, kun tiesi voivansa vaan olla ja tehdä mitä tahansa. Mä juhlin äärettömän hyvän tyypin yo-juhlia, vietin ihanan kesäisen viikonlopun ihanien bloginaisten kanssa Helsingissä, matkasin Rodokselle nollaamaan aivot ja nauttimaan auringosta sekä vietin juhannuksen mökkeillen. Sanotaan, että ihanan monipuolinen kuukausi.

HEINÄKUU

Heinäkuussa olin paljon töissä, hyvää vastapainoa lomailulle. Porissa vietettiin Jazzeja ja hulinaa riittää silloin täällä kyllä yömyöhään. Kävin myös nauttimassa jälleen mökkielämästä ja tutustumassa uuteen ympäristöön.


ELOKUU

Paluu arkeen ja opinnot jatkuivat lasten ja nuorten osaamisalalla. Arki muuttui taas hektiseksi ja koulujutut alkoivat stressaamaan päivä päivältä enemmän, vaikka koko ajan valmistuminen tuleekin lähemmäs. Käytiin nauttimassa ihanan kaverin kanssa Porisperen festaritunnelmista ja nautittiin täysillä Haloo Helsingin ja Sannin keikoista. Tanssittiin JVGn keikalla kaatosateessa ja saatiin syötyä just ennen kaatosadetta! Yks ehdottomasti kesän kivoimmista viikonlopuista. Käytiin myös tutustumassa Suomenlinnaan paremmin ja nautittiin elokuisesta Helsingistä. Kuukausi päätettiin korvapuustikesteihin.


SYYSKUU

Nautittiin hetkellisestä intiaanikesästä ja käytiin kuvailemassa tyttöjen kanssa Mäntyluodossa ja Reposaaressa. Viimeiset auringonsäteet otettiin tätä talvea varten vastaan. Syyskuussa oli kovin ihana ja rauhallinen olo, liekö syksyn tunnelmien ansiosta. Eipä mulla muuta kyllä toisaalta jäänyt mieleen.


LOKAKUU

Lokakuussa mä leivoin paljon pannaria, omenapiirakkaa ja mokkapaloja. Mä lähdin myös tutkimaan I love me- messuja jälleen ja tämä tapahtuma tulee kyllä kuulumaan jatkossakin mun vuosittaisiin menoihin. Lokakuu on vuoden yksi parhaimmista ajoista ja syksyn väriloisteesta nautin täysillä. Mä vietin myös pientä syysbreikkiä koulusta.


MARRASKUU

Marraskuu meni kokonaan työssäoppimassa jälleen ja kun jostain hommasta tykkää toden teolla niin aika lentää siivillä eteenpäin. Mä ootin talvea ja lunta älyttömän paljon, mutta talvi ei tunnu ikinä enää saapuvan tänne rannikolle kunnolla. Mulla oli myös koko reilun kuukauden on/off- flunssa päällä. Kaikki mehut vietiin musta taas.


JOULUKUU

Viime vuonna ei kyllä tullut joulufiilis yhtään ajoissa ja koko joulukuun fiilistely meni hujauksessa ohi. Oon onnellinen, että pääsin kokemaan Suomi 100- juhlat ja näkemään Suomen itsenäisyyden juhlavuoden. Joulua vietettiin pääasiassa kotona rauhallisissa merkeissä hyvää ruokaa syöden ja uusi vuosikin vaihtui reippaasti yövuoroa tehden.

Toivotaan tämän vuoden olevan meille kaikille mahdollisimman suotuisa! <3

2 kommenttia

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.