Inttileski

Untitled

Nyt tää kamala päivä koitti, meinaan rakas Erik lähti kohti armeijan harmaita. Onhan tää aika suuri ero varmasti, koska ollaan oltu yli vuosi, kun paita ja peppu. En tiiä miltä tää tulee tuntumaan! Varmaan iha tosi oudolta, kun viestit vähenee ja näkee kerran pari viikossa. Mutta mielenkiinnolla odottaen!

Erik tosiaan lähti suorittamaan velvollisuuttaan Niinisaloon. Tulee sitten parin viikon päästä ekoille lomille, mutta eiköhän siitä oteta sitten kaikki irti. Oli kaikista vaikein sanoa moikat ja päästää toinen menemään. Hauskaa olla inttileski, vaikka ikävä tuleekin. Onneks armeijan jälkeen on luvassa paljon kivoja juttuja. Uskon, että päivittelen myös tästä aiheesta jotain postauksia. Kuitenkin vaikuttaa elämään niin paljon.

Miten teillä, lähtikö poikaystävä inttiin vai onko jo kotiutunut! Laittakaa hei kokemuksia ja fiiliksiä tulemaan, ois kiva jos pystyis jakaa tämän jonkun kanssa ::) Illalla tulee ostospostausta!

8 kommenttia

  1. Mä en viimeseen kahteenkymmeneen minuuttiin pystyny sanomaan sanaakaan rakkaalle kun maailman suurin pala kurkussa :( I can feel you... tuntuu tosi yksinäiseltä kun ei oo sitä toista jonka vieressä olla ja jolle jakaa kaikki... Pitää vaan saada nyt jotai tekemistä ja muuta ajateltavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritin vaan olla itkemättä, koska tietää ettei toinen haluu sun itkevän... ei siitä tullu mitään :( jep ja kun toista ei tavoita, ihan kamalaa!

      Poista
  2. Oma avopuoliso ollut nyt intissä niinisalossa puoli vuotta ja puolet vielä jäljellä :) Kyllä tähän on jo tottunut, ensinmäiset pari kuukautta oli kamalimmat ja lähellö puoli väliä tuli noin kuukauden mittanen epätoivo siitä ettei tää lopu koskaan. Nyt kuitenkin taas hyvillä mielin :)

    Tsemppiä tosi paljon! Intti vahvistaa suhdetta ihan älyttömästi!

    Mulla aiheesta omassa blogissa myös, tsekkaa ihmeessä sonja-justnow.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiitos paljon, käyn kattoos :) Tsemppiä tosi paljon sinnekkin!

      Poista
  3. Oma poikaystävä tuli just juhannuksena intistä pois, puoli vuotta siellä oli. :) Alku oli kaikista kamalin, loppu aika meni sitte tosi nopeest! Sillä ei koko puolen vuoden aikana ollu kun kaks kiinni olo viikonloppua, joten senkin takia meni varmaan nopeeta. :D Tsemppiä ihan kauheesti! ♥

    VastaaPoista
  4. Mä oon niin onnellinen että omalla kihlatulla oli jo sen verran ikää kun tavattiin että armeija oli jo takanapäin, joten en oo ikinä tuota kauhua joutunut kokemaan. Oon niin läheisyydenkipeä ihminen että en tiedä miten oisin selvinnyt jos oisin inttileskeksi jäänyt. Mutta hirmusesti tsemppiä sulle, varmasti ajan myötä helpottuu tässäkin asiassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) varmasti helpottuu, vaikka saikiin kuulla 3vk kiinniolosta :(

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.