VIIMEISET VINKIT WANHOIHIN

Tällä viikolla monella lukion kakkosluokkalaisella on jännittävä prinsessa- ja prinssipäivä perjantaina. No tietenkin Vanhojentanssit! Mulla on kyseinen päivä tosi hyvin vielä muistissa, koska tanssein vuosi sitten. Nyt ajattelin olla viisas ja kertoa vinkkejä, jos joku niitä vielä kaipailee, koska kaikkea voi sattua. Ja mikä ihanampaa kuin muistella omia tansseja. 

Älä stressaa turhaan! Stressi vaan pahentaa asiaan ja saa mielen matalaksi. Ei haittaa jos kaikki tanssiaskeleet ei ole täysin hallinnassa. Pääasia on nauttia ja pitää hauskaa koko päivän. Pitäkää hauskaa ja hymyilkää paljon!

♥ Ikuista kuvilla! Ottakaa paljon kuvia tansseista ja itsestänne. On ihanaa päästä myöhemmin muistelemaan ihania hetkiä valokuvien kanssa. Kuitenkin tämäkin päivä eletään vain kerran elämässä. On ihanaa nähdä kuvissa iloisia hymyjä ja kauniita nuoria naisia ja miehiä!

Muista syödä! Tämä vaan muistutukseksi kaikille, ettei verensokerit pääse tippumaan liian alas ja aiheuttamaan ongelmia. Pitkänä päivänä tarvii paljon energiaa, syökää hyvä aamupala rauhassa ja ottakaa koululle välipalaa mukaan. Muistakaa myös juoda paljon vettä.

♥Testaa kampausta ja meikkiä! Jos teet kampauksen ja meikin itse on sitä hyvä harjoitella ennen pääpäivää, jotta tietää saavansa itsensä juuri oikean näköiseksi. Kampaajalle mennessä kannattaa käydä koekampauksessa ja suunnitella kampausta kampaajan kansas yhdessä, jotta saat omanlaisen kampauksen. Sama pätee myös meikkiin. 

Ota mukaan! Kannattaa varautua mitä ihmeellisempiin tarpeisiin ja ottaa ainakin seuraavia asioita mukaan kouluun: Neula ja lankaa jos puku repeytyy helmasta, pinnejä jos kampaus alkaa lässähtää, sakset, hiuslakkaa, jeesusteippiä, ihoteippiä, kampa ja omat meikit!

♥Hyvät kengät kaiken A&O! Muista helliä jalkojasi ja valita itsellesi sopivat kengät. On aivan turha tanssia 10cm koroilla, jos tietää että se tuottaa vaikeuksia. Ei ne kengät kuitenkaan ihan kamalasti sieltä mekon alta pilkistele. Pitkä päivä rasittaa myös jalkoja. Laita mukavat kengät jalkaan!

♥Muista nukkua yöllä! Älä jännitä, niin jaksat päivän paljon paremmin.

♥Pyydä apua muilta! Jos itselläsi esiintyy ongelmia mekon kanssa tai kampauksen kanssa niin pyydä ystävää/perheenjäsentä auttamaan. Mekkoja on mahdoton kiristää itse ja kaveri yleensä näkee kampauksista sojottavat hiukset paremmin kuin sinä itse. Muista myös auttaa muita tarvittaessa.

 ♥Tsekkaa mekko! Katso, että helma ei ole liian pitkä ja kompastelet siihen, muista siis lyhentää tarvittaessa. On hyvä tarkistaa myös ettei joukkoon ole jäänyt nuppineuloja ym. Muista myös tarkistaa vannehame!

♥Nauti! Nauti elämäsi ainosta Vanhojentanssipäivästä!


Hauskoja Vanhojentansseja jokaiselle tänä vuonna tanssivalle ♥

4 kommenttia

  1. Kiva postaus! Varmasti hyötyä heille, joilla Vanhojen tanssit edessä :)

    Harmittaa, kun mulla ei koskaan mitään vanhojentansseja ollutkaan, kun en ole lukiota käynyt :/ En ole siis vielä tähänkään päivään mennessä päässyt viettämään tollasta ihanaa prinsessapäivää.. :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan nii :D
      no mutta ehkä joskus sun prinsessapäivä koittaa :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.