Liebster Award Haaste

Moikka kaikille, sain tälläsen haasteen, mitä en muistaakseni olekkaan tässä blogissa tehnyt, mutta edellisessä kylläkin. Joten kiitos paljon One life plenty of oppurtunitiesin Jennylle, joka haastoi mut tekemään tämän ja käykää ihmeessä tsekkailemassa Jennynkin blogia! Uskoisin, että monet tietävätkin tämän haasteen idean, joten kummemmin selittelemättä lähdetäämpäs tekemään tätä! 

Säännöt:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

1. Mikä on suurin tulevaisuuden haaveesi?
- Tietenkin saada koulutuspaikka ja sitä myötä päästä myöhemmin alalle töihin ja kehittämään omaa uraa eteenpäin. Haaveilen tottakai matkustamisesta mahdollisimman moneen ja erilaiseen maahan, mutta myös siitä, että saan oman kämpän ja muutamien vuosien päästä saisin perustaa omaa perhettä. 
2. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?
- Näen itseni töissä tämän hetken unelma-ammatissani, luultavasti myös perheenäitinä ja vaimona toivottavasti. 
3. Mikä biisi saa sinut hyvälle mielelle?
- Ääh, kaikki tälläset biisijutut on mielettömän vaikeita, mutta sanotaanko että tää Ellie Goudlingin biisi jyrää vieläkin eteenkin kaikkina cover-versioina. 
4. Mikä on ruoka bravuurisi?
- Tykkään nykyään laittaa paljon ruokaa, mutta hmm kanafetasalaatti tai jauhelihapihvit on aika jees omastakin mielestä! 
5. Miten kuvailisit itseäsi kolmella sanalla?
- Oon yleensä rauhallinen, ystävällinen ja positiivinen.
6. Mitä kolmea piirrettä arvostat ihmisessä?
- Hyväntahtoisuutta, viisautta ja rehellisyyttä.
7. Suosikki vaatekauppasi?
- Mulla ei enää oo yhtä lempparia, koska ostan tosi sekalaisista paikkaa mun vaatteet.. No mutta New Yorker ja Gina Tricot on lemppareita.
8. Millainen olisi unelma poika-/tyttöystävä?
- Mulla on jo unelmien poikaystävä, joka huolehtii ja kattoo että sulla on kaikki hyvin ja auttaa niin paljon kuin ikinä pystyy ja rakastaa ylikaiken :)
9. Lempiblogisi?
- Saijis, Uino, Jattapauliina on tällä hetkellä ykkösiä :)
10. Millainen olisi täydellinen vapaapäivä?
- Tällä hetkellä olisin tyytyväinen vähäänkin, jos olisi poikaystävän kanssa edes yksi yhteinen vapaapäivä ja voitaisiin vaikka käydä piknikillä.
11.Mikä on parasta blogin kirjoittamisessa ja kauan olet bloggannut?
- Blogi on kuin päiväkirja, jossa pääsee vuorovaikuttamaan lukijoiden kanssa ja kirjoittamaan omasta elämästä luontevasti. Blogissa parasta on koko blogitouhu. Olen blogannut tässä blogissa n. 1,5vuotta ja erittäin tyytyväinen olen siitä :)

Mä en koe tärkeäksi haastaa tiettyjä, vaan kaikki ketkä haluavat voivat tämän tehdä ja toisaalta mulla ei juurikaan ole sellaisia blogeja lukulistalla, jolla olisi enää alle 200lukijaa! Samat kysymykset olkoon voimassa, jos tämän teette!

Palaillaan huomenna ♥

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.