Bomber jacket and outfit

Aika harvoin mun blogissa näkyy minkäänlaisia asukuvia, mutta eilen saatiin idea lähteä niin kivalle paikkaan kuvaamaan niin sain tännekin pitkästä aikaa vähän materiaalia. Olisin niin iloinen, jos joku lähtisi mun kuvattavaksi tonne paikalle! Onneksi täältä Poristakin löytyy edes muutamia upeita kuvauspaikkoja ja kivoja seiniä, mitä voisi käyttää taustana joskus. Tämän asun ideana tällä kertaa oli vain mun ehdoton lempparitakki eli musta bomber ja tuo aztek-kuvioitu toppi. Nämä ihanuudet ovat pelastaneet mun jokapäiväiset asukriisit ja mun jokapäiväinen vakioasuste onkin tuo takki.. pitäisi ehkä myös hommata toinen tuollainen! Onko kellään vinkata mistä löytäisin tummansinisen bomberin?
|| toppi gina tricot || bomber h&m || housut gina tricot || kengät h&m ||

20 kommenttia

  1. Sulla on ihana tyyli! Ja ihania kuvia myös :) Sun blogi on niin kivan olonen, että aloin seurailemaan!

    VastaaPoista
  2. Ihanan yksinkertaistettu blogi! Ja tosi kivat noi vaatteet, tykkään tosi paljon tosta topin ja takin yhdistelmästä!(: Sopii hyvin sulle kans nuo (:

    VastaaPoista
  3. Oi tosi ihania kuvia ♥ Mikä tää kuvauspaikka on? Näyttää niin tutulle, mutta tosi vieraalle :D Ja muuten, jos joskus kaipaat kuvauskaveria, niin laita viestiä, kun kerran samassa kaupungissa asustellaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane! :-) Tää on Isojoenrannalla, siellä menee se vanha rautatiesilta :) Juu ehdottomasti pitää laittaa kuvaustreffit pystyyn!

      Poista
  4. Hei ompa kiva asu! Bomber takit on tosiaan se tän syksyn juttu! :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ja tosi kaunis kuvauspaikka!♥ Missä tämmönen paikka on? mein täytyy mennä joskus yhessä kuvailemaan ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny! ♥ Isojoenrannassa ja mennään vaan! :)

      Poista
  6. Vitsit on ihanan näköiset maisemat! Ja mitä bombereihin tulee, niin täältä niitä löytyy itseltä kaksin kappalein eri värissä ja mallissa. Kämppikseltä siihen kasaan vielä yksi... Tummansinisiä bonbereita on ainakin BikBokissa näkynyt, kannattaa sieltä käydä tsekkaamassa :).

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! En olekkaan käynyt BikBokissa aikoihin, joten täytyy käydä katsomassa ♥

      Poista
  7. mä voin uhrautua sun kuvattavaks! xD <3

    VastaaPoista
  8. Tää kommentti tulee nyt tosi myöhässä mutta tosi kivoja kuvia ja ihana tuo asu! Voisin tulla kyllä sun kuvattavaksi jos en asuis toisella puolen Suomea :D tummansinisiä bombereita oon nähny Cubuksessa ja Jack&Jonesissa :)

    http://linssinlapijuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mikään kommentti tule liian myöhään! :-) Kiitos!

      Poista
  9. Ihana asu ja ihana blogi ♡ Liityin lukijaksi

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.