SPRING BUCKET LIST 2017

Mä ajattelin julistaa kevään alkaneeksi än yy tee nyt! Aurinko paistaa, lumet ja jäät sulaa, linnut laulaa ja mieli on korkealla, koska kesää kohti mennään vauhdilla. Oletteko te jo huomanneet kuinka aamuseitsemältä alkaa olemaan valoisaa ja illalla valoa riittää pitkään? Otsikosta voidaankin päätellä, että mitä meillä on tänään luvassa. No tietysti kevään ämpärilista! Tosin musta tuntuu, etten ikinä saa näistä mitään toteutettua, mutta näitä on ainakin hauska tehdä. Let's go!
Tänä keväänä aion..

Ostaa kaktuksen/viherkasvin. Mä haluan vähän väriä kämppään ja  yrittää pitää elossa jotain muutakin kuin kukkia. Kaktuksesta olisi varmaan hyvä aloittaa..

Ostaa paljon tulppaaneita. Mä niin rakastan kukkia ja meidän keittiön pöytä näyttää kyllä niin tyhjältä, jos siinä ei ole maljakkoa ja upeita isoja tulppaaneita.

Kevätsiivous vaatekaappiin ja laatikoihin. Ylimääräiset vaatteet saavat lähteä pois tieltä ja turhat tavarat saavat lentää roskiin tai löytää uuden omistajan. Kirppistelyä luvassa, pitäiskö ottaa se pöytä vaikkapa Patakirppikseltä?

Viettää pääsiäistä. Mä aion perinteisesti laittaa rairuohot kasvamaan ja odottaa keväistä tuoksua. Aion myös syödä extrapaljon pääsiäismunia ja eteenkin niitä töhnällä täytettyjä on pakko saada,

Etsiä sitä täydellistä kämppää. Mähän oon ollut jo muuttamassa tovin, mutta nyt oon saanut ton toisen puoliskon vasta oikeasti innostettua. Tuntuu vaan, että täällä kaikki isot kaksiot ovat kiven alla. Muuttohalu olis kyllä kova!
Treenata. Aion pyöräillä ja kävellä aina, kun siihen on mahdollisuus. Aion myös käydä ryhmäliikuntatunneilla jälleen enemmän, kun kiire helpottaa. Onneksi tällä viikolla ehtii! Tästä saa varmasti hyvän mielen.

Nauttia valosta ja luonnosta. Mitä tähän lisäämään? Mä ainakin odotan jo nurmikon alkavan vihertämään ja puihin tulevien lehtien saapumista.

Juhlia. Meillä on keväisin kaikki juhlat tai ainakin kaikki mun juhlat. On synttärit tulossa ja vietetään äitienpäivää ja muistakaa muistaa kaikkia rakkaita, jos heillä on juhlapäivä ♥

Matkata minireissulle. Joku viikonloppureissu olisi mahtava, edelleen se pelkkä Tukholman reissu riittäisi mulle paremmin kuin hyvin. Matkakuume riepoo mun sisällä! Pakko pääst johonkin.

Olla ja elää. Tehdä juuri sitä mitä haluan ja koska haluan. Haluan nähdä ja kokea, mutta myös nauttia elämän pienistä hetkistä.
Mitä sä aiot tehdä tänä keväänä?

8 kommenttia

 1. Ihana postaus ja raikkaat kuvat ♥ Itselläkin on pyörinyt tämän kaltainen postaus luonnoksissa mutta tätä menoa saan tehdä sen kyllä kesästä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kyllä kesästäkin se on sitten hyvä tehdä! Mä käyn sitten ainakin lukasemassa ;) Kiitos Jenny ♥

   Poista
 2. Sun tavoitteet kuulostavat ihan mahtavilta! Kevät on ihanaa aikaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellanoora! ♥ Kevät on aivan mahtavaa aikaa ja ulkona jo tuoksuukin keväältä!

   Poista
 3. Ihania suunnitelmia! <3 Lisäksi todella kauniit kuvat<3

  VastaaPoista
 4. Oi jälleen ihania kuvia ♥ Sulla on kaunista visuaalista silmää :) Ja tosi ihania juttuja sun listalla! Tuo muuttohalu on välillä itselläkin voimakas, mutta eipä täällä niin hyvät markkinat oo asuntojen suhteen :/ Ps. Mulla on haaste sulle mun blogissa ;) (http://anenblogi.blogspot.fi/2017/03/kauneuskysely.html)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anette paljon taas ♥ Mä haluan vaan uuteen tilavampaan asuntoon, jossa ois vaaleita ja moderneja pintoja, sekä kohtuuhintainen vuokra :-D Oon aivan liian vaativa, mutta ei täällä kyllä kaksioita oo paljon ollut vuokralla.. :D Teen ehdottomasti tuon haasteen!

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.