Villit rillitYhteistyössä: Instrumentarium
Pari viikkoa sitten ollessani jälleen Bloggers' Inspiration Dayssa tarjoutui mulle mahdollisuus tutustua jälleen yhteen Instrumentariumin mallistoon. Tällä kertaa tutustuimme italialaiseen Heritagen kehys- ja aurinkolasibrändiin. Tämä brändi edustaa ajatonta tyyliä, jossa näky yksityiskohdat ja tarkka viimeistely.
Heritagen Spectacles of Time -mallisto on ottanut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä. Mallistosta löytyy isoja linssejä, värejä. geometrisyyttä, pilotti-mallia, värittömyyttä ja pyöreitä sekä kulmikkaita kehyksiä. Täältä pääset tsekkailemaan lisää eri vuosikymmenten kehyksiä.
Mä valitsin itselleni 1960-lukua edustavat lasit tuolta pisteeltä kuvaan. Näissä laseissa edustetaan juurikin geometrisyyttä, rohkeaa kuviointia ja isoja linssejä. Aluksi en meinannut löytää itselleni ollenkaan sopivia, koska mun kasvojen muoto on haastava laseille, mutta isot kehykset ainakin sopivat ihan kivasti myös omaan nassuun, joten valitsin ne. 
Kehyksillä saa myös tyyliin todella kivasti huomiota lisättyä ja ne voivat toimia myös hyvin asusteina. Itse tykkään kovin fiftarimeiningeistä, koska kellohameet ovat aivan ihania niin hameiden kuin mekkojenkin muodossa.  Muutenkin tällä hetkellä mä tykkään kaikesta kuviollisesta, joten miksei retrohenkisyyttä toisi esille myös kehyksissä. Mun mielestä lasit tuovat aina kivaa särmää asuihinkin, joten mielelläni käytän itse esimerkiksi aurinkolaseja kuvissa. Oli hauska käydä kuvauttamassa itsensä ja käytiinkin Millan ja Jennyn kanssa, nuo asusteet olivat ihania!
Ständikuva & Video: Sanni Riihimäki

Mikä vuosikymmen suhun iskee parhaiten ja millaiset lasit sä hankkisit?

12 kommenttia

 1. Noi lasit sopi sulle kyllä nii hyvin! <3 Oli kyllä niin super mukava päivä! :-)

  VastaaPoista
 2. Ootte niin söpöjä tuossa ständikuvassa! ❤️ Ja lasit = perfect!

  VastaaPoista
 3. Tosi onnistunut toi teidän ryhmäkuva <3

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo teidän yhteiskuva!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia oot napannut ja kiva toi teidän yhteiskuva! <3

  VastaaPoista
 6. Todella ihania kuvia ja aivan älyttömän upeita laseja ♥ Nuo sun valkkaamat sopii sulle erittäin hyvin :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.