Pari uutta kosmetiikkajuttua

 Mulla kertyy nyt paljon kosmetiikkatuotteita, joista osa on ihan uusia juttuja mulle. Kaupoista löytyy jatkuvasti ihania uutuuksia ja mulle tulee nyt myös Bette Box, josta paljastuu kivoja juttuja kuukausittain. Tämmöisenä kosmetiikkatuotteiden harakkana ei näistä vaan voi olla tykkäämättä. Oon löytänyt paljon uusia tuotteita ihonhoitoon esim. Lumenen seerumeita ja oon huomannut selkeitä eroja kasvojen ihossa. Kiinnostaisko teitä kuulla mun tän hetken ihonhoitorutiinista? Se on taas muuttunut viimekertaisesta hieman. Nyt kuitenkin näihin muutamaan uuteen kivaan ja vähemmän kivaan juttuun.
Tilasin Cocopandalta itselleni Nyxin meikinkiinnityssuihketta ja uuden kulmageelin, joten piti vähän täyttää ostoskoria, jotta sai ilmasen toimituksen. Oon pitkään jo hamunnut itselleni meikkiin glitterejä kokeiluun, joten päätin tilata myös nämä. Tää oli todella kätevä pakkaus, koska tuo glitter primer tuli myös mukana. Mun piti testata näitä eilen, että pystyn kertomaan mielipiteeni! Mulle jäi todella positiivinen fiilis ja glitteri pysyi primerin kanssa hyvin, mutta oli myös todella vaivatonta pestä pois. 
 Tää Lumenen Nordic seduction tuli Bette Boxista ja mulla oli ensin kauhea järkytys päällä tämän sävystä. Milloin mä voisin muka käyttää purkkapinkkiä huulilla ja vielä huulikiiltona? Onneksi tämä ei ollut purkkapinkkiä vaan todella hailakkaa vaaleanpunaista, jota voi sujauttaa vähän vaikka huulipunan päälle. Koostumuskaan ei ollut liian tahmea vaan tätä pystyi liikuttelemaan huulilla hyvin.
Organic shopin- kasvonaamio oli myöskin positiivinen yllätys. Koin, että tämä kosteutti kasvoja hyvin ja poisti hieman kuivaa ihoakin kasvoilta. Toisaalta, ei tämä mitään ihmeitä tehnytkään ja kolmen euron hinnalla tämä oli aika perus kasvonaamio. Simplen silmämeikinpoistolaput tulivat myös tammikuun boksista. Nämä olivat kyllä hieman pettymys, koska ei nämä tuntuneet kosteutetuilta ja silmämeikki lähti todella huonosti pois. En tule ostamaan näitä kyllä jatkossa.
Mun uusi ihana suosikki huulituote! Tulispa kevät ja huulet pysyisivät paremmassa kunnossa niin tätä voisi käyttää joka päivä. Mä oon ollut aina Nyxin huulituotteiden suuri ystävä ja lähes kaikki huulituotteet ovatkin tältä kyseiseltä merkiltä. Metalliset huulituotteet iskee muhun kyllä tällä hetkellä kovaa! Tää ei kuivu ihan niin mataksi, mitä olisin toivonut, mutta sävyltään aivan i-h-a-n-a.

Ootko sä löytänyt uutuuskosmetiikkaa itsellesi viime viikkoina?

8 kommenttia

  1. Kivoja tuotteita, mä sain myös mutsilta ton huulikiillon, taitaa olla sama väri. Harmi jos nimenomaan ei oo bubblegum pink, koska semmosta mä oisin toivonut. Lisäks sain noi silmämeikkilaput, ne on iha jees kyllä jos ei jaksa pestä naamaa lavuaarissa :)

    www.finnladsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo, toivottavasti löydät tavan kuitenkin käyttää sitä <3

      Poista
  2. Mäkin rakastan noita nyxin cosmicmetals huulituotteita!! <3

    VastaaPoista
  3. Todellakin kehiin postausta ihonhoitorutiineista! Mua ainkin kiinnostaisi :)

    allthelittlesnowflakes.blogspot.fi ♥

    VastaaPoista
  4. Oi että tuo Nyxin metallihuulipuna vaikuttaa ihanalta, tosi nätti sävykin sulla! *.*

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.