Bette Box 02/18

Heippa ja ihanaa lauantaita ♥ Mä ajattelin tällä kertaa esitellä, että mitä löytyi Bette Boxista näin helmikuussa. Näitä boxeja oli liikkeellä paria eri versiota ja molemmat vaikuttivat todella mielenkiintoisilta! Olin paljon enemmän tyytyväisempi tähän helmikuun boksiin kuin tammikuun vastaavaan, joka oli lähes floppi.. Tämä boksi oli erittäin värikäs ja aiheena olikin sydäntalvi ja lähestyvä ystävänpäivä.
 Tältä siis näytti tämän kuun kosmetiikkapläjäys, pääasiassa hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteita. Lisäksi boksissa oli RFSU:n intiimigeeli ja Mentosin pieni karkkipötkö piristämään arkea.
 Ovh. n. 3,00€ / 200ml

Herbinan shampoo pesee hiukset hellävaraisesti antaen niille tehokkaasti kosteutta ja kiiltoa. Tuoksu on todella makea ja karkkimainen! Shampoot on aina tervetulleita kotiin, toivottavasti pitää hiukset puhtaana. 

Ovh. n. 2,55€ / 7,5g

Carmexin palkittu huulivoide hoitaa kuivia ja halkeilivia huulia nopeasti ja tehokkaasti, sekä antaa pitkäkestoisen kosteuttavan tunteen huulille suojaten niitä. Mun mielestä tää on todella perushuulirasva ja vähän hankala, kun joutuu sormin tuolta kaivamaan. Toisaalta kyllä huulirasvoja näin talvisin tuleekin käytettyä.

 Ovh. n. 29,70€ / 50ml

BIO2YOU 24H- voide on koko iholle suunnattu ravitseva tyrnivoide, joka sisältää pantenolia. Imeytyy nopeasti iholle, antaen kosteutetun ja rauhoitetun tunteen. Parantaa ihon kuntoa ja muuttaa kuvan ja hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi. Tämän ansiosta pystyt suojautumaan ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä. Aika paljon luvattu yhdeltä rasvalta. Vaikutti kuitenkin ihan hyvältä pienen kokeilun jälkeen ja tuoksu on todella miellyttävä, eikä voimakas ollenkaan. 

 Ovh. n. 28,90€ / 75ml

Lumenen syväpuhdistava naamio sisältää luonnollisia kuorivia ainesosia pohjoisesta. Karpalot, lähdevesi ja havupuiden uutteet jättävät ihollesi puhdistetun ja sileän tunteen. Mä oon aina fiiliksissä, kun boksista paljastuu Lumenea. Onneksi seuraavastakin boksista on kerrottu löytyvän tätä ihanaa kotimaista merkkiä! Kokeilin tätä jo ja oli kyllä todella hyvä naamio, jätti todella puhtaan ihon.

 Ovh. 27,90€ / 232,5ml

Amikan kuivashampoo on suunnattu niille, jotka kärsivät hiusten rasvaisuudesta ja epäpuhtauksista. Antaa ilmavuutta, pehmeää rakennetta ja raikastaa hiusten tuoksua. Mä tykkään silloin tällöin käyttää kuivashampoita antamaan tuuheutta ja puhtautta, joten tämäkin tulee varmasti käytettyä. 


Ootko sä testannut Bette Boxia? Tykkäsitkö tämän kuun boksista?

4 kommenttia

  1. Onpas kerrankin omaankin silmään miellyttävän oloinen boxi! Itse en ole koskaan näitä boxeja tilannut, kun jotenkin just tuo sisältö vähän epäilyttää 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä kiva boksi tällä kertaa :) Joo onhan se aina yhtä jännitystä, että meneekö rahat hukkaan :-D

      Poista
  2. Söpöjä purnukoita ollut kyllä ♥ Näitä postauksia on aina ihana lueskella, jos löytäisi itsellekin uusia tuotteita :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oli kyllä kivoja juttuja :) Oon kanssa löytänyt näiden postausten ja boksien kautta muutaman hyvän tuotteen!

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.