Tekemistä talvipäivälle x8

Musta on melko ihanaa, että tänä talvena on ollut melko kunnon talvi, vaikka täällä rannikolla talven tulossa kestää aina niin kauan. Mielummin kunnolla lunta ja pakkasta kuin loskaa ja räntää kolme kuukautta putkeen. Nyt meidän seudulla on ainakin koululaisilla menossa talviloma, joten ajattelin itseäni ja muita ajatellen listata mukavaa talvipuuhaa näille päiville ja miksei muillekin arkipäiville ja viikonlopuille.
1. Lähde shoppailureissulle - Mä en ainakaan ollut pitkään aikaan käynyt kiertelemässä kauppoja, joten eilen kävin vilkaisemassa tarjontaa. Löysin uuden ihanan kevät-/kesämekon ja ruutupaidan♥ Onhan tää vähän kyseenalainen aika shoppailla, kun kaupat pursuavat toppatakkeja ja neuleita, mutta kevät ja kukkakuosit näkyy päivä päivältä enemmän valikoimassa.

2. Laiskottele yökkärit päällä - Kyllä lomalla kuuluu ihan luvan kanssa laiskotella. Kääriydytään peiton alle, otetaan Ben & Jerry's sulamaan ja herkutellaan sillä, sekä katsellaan ihania hömppäelokuvia Netflixistä. P-a-r-a-s-t-a!

3. Tee käsitöitä tai askartele - Mua kiinnostais itseäni opetella jokseenkin edes kutomaan, vaikka sitten huonolla menestyksellä. Oishan itsetehdyt villasukat niin hienot ja niistä sais kyllä olla ylpeä! Toisaalta myös pienten pussukoiden ompeleminen voisi olla rentouttavaa ja kivaa pientä näpräämistä. Mä tykkään askarrella kortteja, mutta ystävänpäivä meni kyllä ihan ohi tänä vuonna. Toisaalta jokin keväinen kortti voisi ilahduttaa ystävää valtavasti.

4. Lähde laskettelemaan - Itse tykkään lasketella sopivan hurjista (eli lällyistä) mäistä suksilla alas, mutta sitäkään ei ole tullut tehtyä useampaan vuoteen. Tämän mä itse haluaisin toteuttaa kyllä enemmän kuin mielelläni. Myös pulkalla laskettelu lasketaan! Kuinka kiva olisi lähteä pulkkamäkeen ja ottaa kaakaot termospulloon mukaan, sekä grillata paketillinen makkaraa laavulla? Superkivaa!
5. Kirppistele - Heräsin myös todellisuuteen, etten ole käynyt kirpputoreilla pitkään aikaan ja eilen kävin myös yhdessä kiertelemässä, harmikseni ei löytynyt mitään tällä kertaa mukaan. Mä aion myös tällä viikolla ehtiä taas laittaa myytävää Facebookin Porin vaihtorinkeihin, toivottavasti niitä menisi myös kaupaksi, jotta matkakassa karttuisi huhtikuulle.

6. Matkakuumeile -  Mikä ihanampaa kuin selailla Instagramin toinen toistaan upeampia matkakuvia ja lämmön hehkua? Tai mikä ihanampaa kuin selailla matkanjärjestäjien tarjoamia matkoja niin lopputalvelle kuin koko kesäkaudelle? Ei mikään! Tähän saa kyllä kulutettua useita tunteja.. Onneksi itsellä on tosiaan varattuna huhtikuulle matka ystävän kanssa, joten ei kauaa tarvi odottaa ansaittua lomaa koulun loppumisen kunniaksi.

7. Yllätä itsesi - Voit käyttää loman ja vapaapäivät, vaikka koko talon siivoamiseen, jos kiinnostusta riittää. Voit kaivaa luistimet vaatekaapin perältä ja lähteä luistelemaan kaveriporukan kanssa tai villinä korttina etsi itsellesi avantouintipaikka ja uskaltaudu kokeilemaan pulahtamista hyisessä vedessä.

8. Tee hyvää ruokaa ja nauti leivonnaisista - Mä rakastan laittaa ruokaa ja leipoa, kunhan mulla on siihen vain kunnolla aikaa, eikä tarvi hätäisesti tehdä mitään. Talvilomalla on hyvää aikaa kokeilla uusia reseptejä ja ulkoilun jälkeen on ihana nauttia useampi kulhollinen lämmintä kasvissosekeittoa ja jälkiruuaksi itse leivottuja pullia.
Mitä sä aiot puuhailla näinä ihania talvipäivinä?

12 kommenttia

  1. Mun tän päivän suunnitelmiin sisältyy leivonnaisista nauttiminen! Kunhan vaan ruokalähetti aka pikkusiskoni tuo mulle maitopurkin & vaniljajäätelöä, niin laitan joululahjaksi saadun vohveliraudan tulille 😎

    On muuten aikamoinen ihme, että ollaan saatu nauttia näinkin talvisesta talvesta! Olin jo aivan tottunut plusasteisiin loskatalviin 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nam! Kuulostaa kyllä niiin hyvältä ♥ Niin on, mutta eiköhän tää talvi tästä tunnetusti täällä kohta lopu :-D

      Poista
  2. Ihaia vinkkejä! Mulla on aikomus toteuttaa tällä viikolla numerot 7 ja 8 useampaan kertaan (paitsi avantoon en sentään aio) :D Ja tosi ihana tunnelma tän postauksen kuvissa!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla <3 No toi avanto ois kyllä aika extreme :-D Mutta leipominen on kyllä niin ihanaa! Kiitos!! ♥

      Poista
  3. Superkauniit talvikuvat ja kivoja vinkkejä! :) Minustakin on tosi ihana, että nyt on ollut kunnon talvi pakkasineen, keväästäkin nauttii sitten enemmän kun on saanut vähän palella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia! <3 Nimenomaan, paljon mukavampi alkaa odottaa lämpimiä kelejä :)

      Poista
  4. Ei hitsit avasin sun blogin pitkästä aikaa koneella ja tää ulkoasuhan on aivan ihana! ♥ Kivoja vinkkejä tässä postauksessa, mä oon yksi niistä ihmisistä joka vihaa kylmää ja ylipäätään talvea.. :D Ehkä näiden avulla oppisin nauttimaan tästäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Aino! Mä oon kyllä itse vähän tuskaillut tän kanssa, mutta ehkä jollain pienillä muutoksilla sais pirteyttä omaankin silmään <3 Aina kannattaa ainakin yrittää oppia löytämään talvestakin niitä kivoja juttuja :-D

      Poista
  5. Hyviä vinkkejä ja tosi kivoja kuvia sun blogissa! Jään seurailemaan! :)

    http://www.kristiinalaakso.fi/

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus ja jotenkin erityisen kivasti aseteltu koko blogin ulkoasu! :)

    http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janita piristävästä kommentista! Käyn vierailemassa myös sun blogissa :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.