HAPPY NYE

Moikkamoi kaikille ja tässä sitä viedään tän vuoden ensimmäistä postausta. Toivottavasti kaikilla oli oikein hauskat uudet vuodet! Omalla kohdalla tulossa ristiriitainen vuosi, mutta eiköhän kaikesta selvitä kunnialla. Me vietettiin rauhallinen uusi vuosi pääasiassa kahdestaan, mutta käytiin me toisen puoliskon kavereitakin moikkaamassa. Käytiin myös katsomassa ilotulitusta Porin Etelärannassa.

Mulla on pieni kriisi, koska meillä ei oo varaa ostaa mulle kauheen kallista vanhojentanssimekkoa, koska autokoulut ym. muut samaan aikaan. Onko kenelläkään ideoita mistä sais hyvän mekon suhteellisen halvalla? Nettikauppoja missä hintalaatusuhde on kohdallaan! Kaikki ideat otetaan vastaan. 

Millasen uudenvuoden te vietitte? Laittakaa kommenttia ja kertokaa!



4 kommenttia

  1. Ai te asutte jo yhdessä? Millon te muuttitte yhteen? Onko ollu mukavaa asua poikaystävän kanssa? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ei nyt sentään vielä kokonaan yhdessä asuta :) Vietetään vaan runsaasti aikaa tuolla, koska tulevaisuudessa siellä tullaan kuitenkin asumaan. Mutta joo on ollut oikein mukavaa :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.