Lazy weekend

Moikka kaikille!

Viikonloppu alkaa olemaan taas takana päin, enkä vaan voi edelleen ymmärtää miksi viikonloput menee niin nopeasti ja arkipäivät niin hitaasti. Tää viikonloppu ollaan oltu meidän äidillä ja perjantaina meillä oli pitkästä aikaa tortillaperjantai ja NAMSKIS kun oli hyvää! Eilen käytiinkin leffassa katsomassa Legendat kehässä Erikin kanssa, kun se oikeen kauniisti mua sinne pyysi. Muuten ollaankin molemmat nukuttu yövelkoja pois kevyet 12 tunnin unet per päivä. Koulu ja työt syö melko ahkerasti voimia, mutta onneksi viikonloppusin on aikaa rentoutua. Kohta meen varmaan laittamaan ruokaa kaikille ja sitten pitäisi siivoilla ja väsäillä läksyt loppuun. 

Ja viikonlopun paras osuus oli kyllä lumen sataminen! Tekee jaksamiselle ihmeitä ja saa iloita kun päivät pikkuhiljaa pitenee. On kyllä kaunista katseltavaa, kun pienet lumihiutaleet putoaa maahan. Ulkona on jotenkin muutenkin sellanen ihana ja raikas ilma pitkästä pitkästä aikaa! Saisinpa jonkun mun kanssa pulkkailemaan. 

Alustavasti sovittiin tossa että yks ihana tytteli Helsingistä tulis tänne helmikuussa ja mentäis kattomaan lätkää, ihan vaan molempien lempijoukkoeiden takia ja saas nähdä mitä sitten keksitään, jos ja kun Anna ilmestyy tänne ensimmäistä kertaa! 

4 kommenttia

  1. hahaaaa toivottavasti mun retki onnistuis! :-D

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi alko tekee mieli tortilloja.:D Ja toi sun paita on tosi hieno! Ootko mistä sen hommannut?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kiva syödä pitkästä aikaa tortilloja :-D sit niihin tuli vaan himo! Paita on GinaTricotista :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.