Täydellisen kulmakynän metsästys

Oon viime vuosina käyttänyt vaan H&M omaa kulmakynää, sitä mikä on maksanut huimat 1,99€. Kuitenkin olen ollut siihen tyytyväinen jo pitkän aikaan, mutta nyt mä en ole löytänyt sitä enään mistään kyseisen firman kaupasta, enkä edes nettikaupasta ja nyt on selvinnyt, että H&M on tehnyt uuden kalliimman kosmetiikkasarjan, josta en ole löytänyt kulmakynää? Joten nyt todellakin tarvitsen teidän apuanne, koska mun nykyisestä kulmakynästä on ehkä 1cm jäljellä :D Mitä kulmakynää suosittelette? Itselläni olisi haussa kohtuu tummansävyinen kulmakynä, joka kestää menoa ja meininkiä koko päivän leviämättä ja tietty mitä halvempi sen parempi mun lompakolle, joten ehdotelkaas jotain kivoja ni pääsen ensi viikolla niitä tsekkailemaan ;)

1 kommentti

  1. Mäkin olen käyttänyt sitä H&M-kynää. Tosin sekään ei ole ollut mikään täydellinen, se häivyttyy helposti menossa ja melskeessä :( Toinen ongelma, siis sen lisäksi, ettei sitä enää ole, on se, että mun hiusteni väriin on vaikea löytää mätsäävä tuote. Ainakaan halvalla. Jostain syystä se H&M:män Blonde-väri on taittunut oranssiin, kuten mun hiuksetkin. En tiedä onko mun punapigmentti sitten niin vahva, että se taittaa sitä kulmakynän väriä myös :D

    Nyt kun sitä kynää ei enää myydä, olen miettinyt sellaista puuterimaista kulmaväriä. Voisi tulla kauniimpaa jälkeä. Olen tilannut muutamia kyniä ebaysta, kannattaa katsoa. Alle eurolla saa jo kaikenmoisia kulmavärejä, eikä tarvitse kuluttaa rahaa kauheasti. Jos laatu onkin ihan kakka, niin et kuitenkaan käyttänyt mitään kymppiä siihen! En osaa suositella mitään, koska odottelen vasta kotiin paketteja :D Onnea etsintään!

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.