OMAA AIKAA

Tänään on vuorossa pitkästä aikaa Project Blog-postausta. Tällä kertaa me haluttiin pohtia, että miten me tykätään viettää omaa aikaamme ja uskoisin, että kaikilla tuli tosi erilaiset ja omalla tyylillä tehdyt postaukset, koska tätä voi pohtia monelta kantilta ja kaikki me tykätään viettää aikaa erilaisilla tavoilla.
Mä rakastan olla yksin, jopa todella paljon. Musta on tullut vähän yksinäisyyden hiiri ja isossa porukassa en todellakaan ole se sosiaalisin ja äänekkäin. Vaikka tykkään olla yksin ja viettää koti-oloissa omaa aikaa, niin pidän myös muiden seurasta ja paljon, se tekee todellakin välillä hyvää. Poikaystävä, kaverit ja perhe ovat myös tärkeässä osassa jokapäiväisessä arjessa. Vaikka olen luonteeltani enemmän hiljainen ja kuuntelija, niin tulen toimeen myös muiden kanssa hyvin.Oma aika on mulle mielettömän tärkeää ja sitä on pakko saada joka viikko, jotta jaksaa taas painaa hommia. Omalla ajalla saa tehdä juuri sitä mitä haluaa, eikä tarvitse välittää muista, vaan kerrankin saa ajatella itseään. On tärkeää tehdä asioita, joista todella pitää ja jotka saavat hyvälle mielelle ja jaksamaan päivästä toiseen. 
Välillä tykkään kokkailla tai leipoa, joskus vain maata sängyllä ja katsoa Youtube-videoita, välillä lähden yksin kirppiskierrokselle tai shoppailemaan ja nyt esimerkiksi omalla ajalla teen joulukortteja. Joskus tykkään käydä kuntosalilla, mihin olisi ensi viikolla tarkoitus palata pitkän tauon jälkeen. Yksi tärkeimmistä oman ajan tekemisistä on kuitenkin tämä, mitä teen viikoittain eli bloggaan. 
Mun mielestä on hauska tehdä uusia ruokia ja leivonnaisia, koska ei ikinä voi tietää, mitä uusia ihanuusruokia sitä tuleekin luotua. Tykkäisin kokkailla ja leipoa paljon enemmänkin, mutta ajan puute on vähän pilannut tätä hommaa. Joskus on tärkeää myös oikeasti levätä, laittaa kynttilöitä palamaan, mennä peiton alle makaamaan ja katsoa hauskoja videoita, sekä vloggaajien my-dayta. Mun mielestä tällainen oma aika ja rentoutuminen on ihan parasta, mutta sitäkin jaksaa tehdä vain hetken aikaa. Kirppikset oli joskus todella lähellä mun sydäntä ja kiersin joka viikko aina kirppiksillä, viime aikoina mun kirppislöydöt ovat jääneet niin vähäisiksi, että olen vältellyt kyseisiä paikkoja. Täytyykin siis lähteä joku päivä kiertämään kirpputoreja ja viettämään omaa rauhallista aikaa.
Bloggaaminen on mulle tärkein harrastus tällä hetkellä. Tämä homma on myös mulle isoin oma aika. Saan tallennettua tänne kaiken mitä haluan ja jakaa omia juttujani teille, se on aivan parasta. Rakastan valokuvaamista ja kuvien muokkaamista ja olen saanut kehitettyä itseäni todella paljon eteenkin viimeisen vuoden aikana. Tästä tulee myös helposti omaa aikaa, koska tänne kirjoitan vain minä, kuvia muokkaan vain minä ja joskus joku auttaa minua kuvien ottamisessa. Yleensä tykkään kirjoittaa tänne vain silloin, kun olen yksin kotona, koska haluan antaa tälle hommalle todellakin aikaa. 

On tärkeää ottaa omaa aikaa, jotta jaksaa! Koska sä olet viettänyt viimeksi omaa aikaa ja miten sä tykkäät viettää sitä?

Muiden tyttöjen blogit ja postaukset:

2 kommenttia

 1. Mäkin oon ihan unohtanut koko kirppistelyn tänne Vaasaan muuton jälkeen. Sehän on tosi hyvä keino viettää omaa aikaa, joten pitää varmaan ottaa tästä postauksesta inspiroituneena asiakseen käydä tsekkaamassa tämän kaupungin kirppistarjonta! :D

  http://emmiinae.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kannattaa, ties mitä ihanuuksia Vaasata löytää ♥

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.