WINTER BUCKET LIST 2016

Moikka! Tänään on mun perinteisen postauksen aika ja otsikosta voi hyvikin päätellä, että mistä tänään tässä postauksessa on kyse. Jokaiselle vuodenajalle on ehdottomasti tehtävä to-do-lista, joten tänään mä kerron juttuja, mitä mä haluaisin toteuttaa tämän talven aikana. 
1. Käy laskettelemassa edes kerran - Mä muutama vuosi sitten laskettelin todella paljon, mutta nyt se on vaan jäänyt. Joten laitetaan tavoitteeksi edes yksi laskettelukerta tälle talvelle joko suksilla tai laudalla.

2. Luovu vanhoista vaatteista ja pidä kirppistä - Viime vuonna tämä jäi tekemättä ja pieniä ja ei niin omaan tyyliin sopivia vaatteita on taas kertynyt runsaasti.

3. Mene pulkkamäkeen ja luistelemaan - Parhainta talviurheilua ja hauskanpitoa ikinä. Kyllähän meissä jokaisessa on hieman lapsenmielisyyttä. 

4. Odota pysyvän lumen saapumista innolla - Tämä tuo päiviin sen pienen ripauksen lisää valoa, joka auttaa jaksamaan tämän jokapäiväisen pimeyden keskellä! Kaipaan kovasti myös niitä aamuja, jolloin sataa kevyesti lunta ympärille ja saat nauttia kirpsakoista pakkasista.

5. Chillaa yövaatteet päällä koko päivä - Kääriydy lämpimän torkkupeiton sisään ja katso lempisarjaasi monta jaksoa peräkkäin. Välillä on todellakin hyvä olla ihan omassa rauhassa ja levätä.

6. Valmistele joulua - Leivo perinteisiä jouluherkkuja, mutta koita myös uusia juttuja ja yllätä itsesi todenteolla. Tee suursiivous ja heitä kaikki turha oikeasti menemään. Ripusta myös joulukoristeet niin ikkunoihin kuin joulukuuseenkin. Muista myös rakkaimpiasi pienillä paketeilla. Ja suurin haaste itselleni on saada itsetehdyt joulukortit ajoissa valmiiksi, heh. Yritys ainakin täyskymppi :D
7. Anna aikaa - niin itsellesi, perheellesi ja ystävillesi. Oletko ollut lapsuudenkaveriisi pitkään aikaan yhteyksissä, mitä jos menisittekin kahville vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa? Muista käydä myös vierailemassa perheesi luona välillä, vaikka välimatka olisikin pitkä. 

8. Panosta kouluun - mä haluan itse ainakin oppia tällä hetkellä paljon ja saada hyviä arvosanoja koulusta. On kiva olla koulussa, jossa viihtyy!

9. Vietä hemmotteluilta - kasvojen kuorintaa, kasvonaamioita, kynsien lakkausta, ihon kosteutusta ja jalkakylpy. Vierelle myös hieman lämmintä juotavaa ja samalla voi kuunnella omaa lempimusiikkia ja laulaa täysillä mukana. 

10. Pidä tyttöjenilta - kovasti haluaisin pitää joillekin tyttökavereille illanviettoa, itsetehtyjä terveellisiä ja epäterveellisiä herkkuja. Olisi hauskaa juoda hyvää viiniä, vaihtaa kuulumisia ja juoruja ja jopa lähteä bilettämään. 

11. Postaa jouluisia juttuja blogiin - Tulossa on varmasti ainakin muutamia juttuja niin lahjatoiveista kuin lahjavinkeistä ja sekä äärettömän herkullisia joulureseptejä ♥

Mitä teidän talvisuunnitelmiinne kuuluu? Löytyykö samoja asioita, kun mun listauksesta? 

6 kommenttia

 1. Ihana lista :) Mä aion kans toteuttaa monta noista sun luettelemista jutuista, etenkin tyttöjen ilta ja luistelureissu houkuttelee! Ja joulujutut blogiin... Niitä onkin ite asiassa suunnitteilla jo kokonaisen joulukalenterin verran :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda ♥ Täytyy siis ehdottomasti tsekkailla sun joulukalenteria!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Jos mä tekisin tälle talvelle bucket listin, se ois varmaan just tällainen :D

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihania suunnitelmia:) Itsekin odotan pulkkamäkeä, sillä kaksi vuotta sitten takapihamme metsä raivattiin pois, jolloin sinne jäi todella hyvä mäki laskettavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulostaa aivan mahtavalta, toivottavasti kohta tulisi kunnon pysyvä lumi ♥

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.