PIKKUJOULUASUJA

Heippa ja mahtavaa viikonlopun alkua teille jokaiselle! Tänään puhutaan pikkujouluasuista ja oon luonut teille muutaman kollaasin, onhan nyt jo pikkujouluaika käynnissä ja kuumenee sitä mukaan, mitä lähemmäs joulua mennään. Eihän jouluunkaan ole enää kuin muutamia viikkoja enää. Mulla on jo pieni paniikki joulun luomisesta, mutta jouluvalot on jo ripustettu. Tietysti myös joulukortti-tarvikkeet ostettu, mutta niiden teosta on varmasti tulossa myöhemmin postausta, kun saan homman kunnolla alkuun. Mä päätin tehdä pari vähän arkisempaa asukokonaisuutta ja pari vähän juhlallisempaa, jotta erilaisiin pikkujouluihin on erilaisia asuja! Mennään siis tsekkaamaan mun asut!
Little Christmas / PikkujoulutTää on aivan ihana asukokonaisuus, vaikka itse sanonkin. Sopii todella hyvin pikkujouluihin! Sisältää tyylikkään, ryhtiä antavan klassisen mustan jumpsuitin, ihana karvaisen ja asua pehmentävän karvatakin, sekä glitterillä koristellun pikkulaukun. Uskoisin viininpunaisen värin täydentävän asua täydellisesti, joten valitsin tähän tekokynnet ja huulipunan, jotka ovat sävy sävyyn. Naisellisuus siis kunniaan!Little Christmas / Pikkujoulut
Sitten vähän arkisempaa asua, mutta tämän uskoisin toimivan hyvin tilaisuuksissa, jossa käydään syömässä tai ollaan viettämässä kavereiden kanssa pikkujouluja, joihin ei niin paljoa panosteta. Itse voisin hyvinkin kuvitella itseni pukeutuvani tähän asuun. Punainen on ihana tehosteväri, joka todellakin herättää huomion, jos muuten on pukeutunut tummiin sävyihin. Mun mielestä tässä on se mahtavaa, että eri materiaalit täydentävät toisiaan ja tää on todella yhtenäinen kokonaisuus.Little Christmas / PikkujoulutToinen arkisempi asu vuorossa, tän mä halusin toteuttaa, koska uskon monen omistavan tummemmat siniset farkut ja kevyen juhlavan paidan ja mustan klassisen laukun. Ei aina tarvitse lähteä ostoksille, vaan vaatekaapista voi löytää hyviä yllätyksiä, joista saa tehtyä siistin kokonaisuuden. Tää asu on myös hyvin mun tyyppinen, ei yhtään mahdoton idea siis.

Pikkujoulu // Little ChristmasMusta+beige=täyttä rakkautta! Ei vois oikeestaan olla parempaa väriyhdistelmää asuissa. Tää on klassinen, mutta niin tyttömäinen asu. Eikö lähes jokaisen tytön unelma ole pukeutua pikkumustaan mekkoon ja saada kylkeen MK:n pikkulaukku. Tällä kelpaa mennä mihin juhliin tahansa ja tanssilattialla kääntyy päät aivan varmasti. Voi, että kun itse pystyisi tällaisen asun omiin pikkujouluihin toteuttamaan.

Mikä näistä asukokonaisuuksista oli just sun lemppari? Mitä sä oot miettinyt asuksi pikkujouluihin? :-)

10 kommenttia

 1. Oi todella ihania kollaaseja ♥ Itselläkin tarkoitus toteuttaa vastaava postaus ;) Näistä eniten omaa tyyliäni olisi tuo viimeinen, mutta nam mitä laukkuja oot jokaiseen asuun valinnut :)

  VastaaPoista
 2. Ihania asukokonaisuuksia! Ite vetäisin päälleni mieluiten kakkosen, mutta toi vikan kollaasin mekkokin on aika superjees.

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän upea tuo harmaa pörrötakki ja tuo musta nahkatakki noissa kollaaseissa! :-) Kivoja kollaaseja!

  VastaaPoista
 4. Upeita nuo kaikki asukokonaisuudet! Lempparini kollaasini on kuitenkin tuo ykkönen. :)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania asuja nuo kaikki, tykkään! Tuo kolmannen kollasiis paita on kyllä niin kivan näköinen! <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.