2016 PARHAAT KUVAT

Moikka! Tänään vielä ainakin kerran palataan viime vuoteen, kuten otsikosta voikin päätellä. Me ajateltiin Project Blog- tyttöjen kanssa, että toteutetaan myös tänä vuonna vastaavanlainen postaus kuin viime vuonna. Tarkoituksena käydä koko vuoden kuvat läpi ja etsiä itselleen ne mieluisimmat otokset. Kuvien ei välttämättä tarvitse olla hienoja ja juuri niitä täydellisiä otoksia, vaan ne voivat sisältää rakkaita muistoja ja tunteita. Tämä kuvien pläräys vei kyllä aikaa ja se, että sieltä osasi vielä valita itselleen mieluisimmat, mutta onneksi se oli sen arvoista ja pääsi vielä muistelemaan viime vuoden tapahtumia. 
Mua ei ainakaan yllätä, että vuoden kivoimmat kuvat on napattu meidän Kreetan reissulta. Ehdottomasti vuoden kohokohta! Olisin voinut valita niin monet kivat kuvat tuolta, mutta jätetään tämä tähän tällä kertaan. Upeita auringonlaskuja, upeita ruokia, upeita maisemia, upeita kukkia ja palmuja, upea hiekkaranta ja upea loma. Mitä muuta sitä olisikaan vuoteen tarvinnut? Lentokoneesta on aina niin ihana katsella maisemia vielä alas ja koko Kreetan saari näytti niin upealta yläilmoista!
Nämä molemmat ylemmät on otettu kesän aikan Kirjurinluodossa, mikä on kesällä aivan ihana kuvauspaikka! Musta nää on tosi kivoja kuvia musta ja onnistuneita ja eksyneet myös aikoinaan tänne blogin puolelle. Alin kuva taas napattiin Inspiration-päivässä, kun pääsin pelleilemään kameran kanssa, mutta siitä tuli kyllä tosi hauska!
Mussa on nimeomaan tää luonto- ja maisemakuvien ottaja puoli ja sieltähän löytyisi äärettömän monia upeita kuvia, mutta ihan kaikkia niistäkään ei viitsi tänne jakaa. Tässä kuitenkin muutamia mun ehdottomia lemppareita viime vuodelta! Ja jokainen kuva on vielä napattu upeasta kotikaupungistani.

Muistakaa myös käydä katsomassa muiden tyttöjen viime vuoden lempparikuvat!

10 kommenttia

 1. Oi miten ihania ja tunnelmallisia kuvia!<3 :)

  VastaaPoista
 2. Oi on kyllä niin ihania kuvia ♥ Oot upea kuvaaja, mikä näkyy varsinkin noissa viimeisimmissä kuvissa. Pori on aina kaunis kuvauskohde ;)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anette! Piristit päivää hurjanpaljon ♥

   Poista
 3. Tosi ihania kuvia! Matkakuvat on aina munkin suosikkikuvia! :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakuvat on aina parhaita, bongailin niitä sun blogista myös ;) Kiitos Milla ♥

   Poista
 4. Ihania kuvia! ♥ Sait musta uuden lukijan! :-)

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aivan superkivoja kuvia! :) <3 Ihanaa, kun kaikki kuvat ei oo sellaisia ottamalla otettuja, vaan esimerkiksi just toi on ihana missä oikeen virnistät :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kira!! ♥ Piristit päivää hurjasti!

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.