Uusilla aurinkolaseilla kohti kevättä

Pari kuukautta sitten kirjoittelin teille Instrumentaurium Trendwalk- kampanjasta. Nyt mä ajattelin tulla esittelemään mun uudet aurinkolasit, sen kampanjan tiimoilta, jotka tuli löydettyä itselle. Näiden kanssa lähetään odottamaan enemmän tulevan kevään auringonsäteitä. Onneksi löysin ihanat arskat itselleni!
Mä olen yleensä melko sählä aurinkolasien kanssa ja ne eivät yleensä kovin kauaa pysy ehjänä mun käytössä tai ne menevät hukkaan. Nyt löysin kuitenkin tosi kivat ja vähän vahvemman tuntuiset Guessin aurinkolasit itselleni, jotka sopivat vielä kasvoihinkin ihan nätisti. Mä todella toivon, että nämä kestävät hiukan pidempään nyt. Onneksi näillä on tuo oma ihana kotelo, jossa niitä voi pitää suojassa. 
 Ihanat mustat melko simppelit, mutta isolinssiset aurinkolasit lähtivät siis matkaan. Sangoissa on vähän mattamustaa ja siinä menee viivoja, mutta eivät tahtoneet tallentua hyvään kuvaan sitten mitenkään. Nämä olivat ihanat juurikin melko yksinkertaisen ulkonäön vuoksi ja mulle sopii omasta mielestä parhaiten vähän isompilinssiset lasit. Älyttömän hyvä löytö siis!
 Joko te olette alkaneet varustautumaan joskus koittavaan kevääseen? Mitäs tykkäsitte näistä laseista?

8 kommenttia

 1. Tosi kivat arskat löysit! Toi kotelokin on niin ihanan fancy :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Totta kai hienoille laseille mahtava kotelo :-D

   Poista
 2. Vau, ompas kauniit! Ihana tuo kotelo :)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Oih miten kivat lasit!

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Wautsi kuin kivat lasit!
  http://nataliealexandras.blogspot.fi

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.