WHATS IN MY SCHOOL BAG

Moikka! Ja ihanan aurinkoista tiistaita kaikille ♥ Tänään mä ajattelin, että pääsette mun koululaukun sisältöön käsiksi. Mulla ei aina ole tämä laukku, vaan riippuu paljolti päivän pituudesta ja aiheista, että mitä mä raahaan mukana. Oon myös viime aikoina saanut skarpattua laukun siisteyden suhteen, eikä sieltä löydy enää joka päivä outoja juttuja. Näillä pärjää päivässä hyvin pitkälle. Kuvissa on mun uusin laukkulöydös, johon mahtuu aivan jumalattomasti tavaraa ja on todella siisti vähän hienompiikin tilaisuuksiin mukaan. 
 Nämä kaikki sattuivat tällä kertaa löytymään mun laukusta. Koulukirja, vihko, kansio, kalenteri, penaali, vesipullo, lompakko, puhelin, huulituotteita, avaimet, purkkaa, murskaantunut välipalakeksi, buranaa, ponnareita, laturi, kynä, viiden sentin kolikko ja side.
 Koulukirjoja mulla on aina mukana yhdestä neljään kappaleeseen, tuovat aina mukavaa painoa laukkuun. Vihko kulkee aina tunnin mahdollisia muistiinpanoja varten ja kansiossa monisteet säilyvät kohtuu siistinä läpi viikkojen. Kalenteri on nykyään mulle ihan must-juttu, eipä sitä ilman vaan saisi aikatauluja sovitettua ja sieltä löytyy lähes aina kaikki oleellinen päivän kulkuun.
 Mä en vaan ikinä opi viimeisen koulutunnin jälkeen laittamaan kyniä penaaliin, vaan heitän ne laukun pohjalle ja muutaman päivän päästä ihmettelen, että missä mun kaikki kuulakärkikynät ovat.. Skarppausta kehiin! Huulirasvaa mulla on yleensä useampi puteli mukana, niin voi laittaa mielensä mukaan. Ilman puhelinta en lähde mihinkään, ylläripylläri ja lompakko on nykyään kyllä usein kotona, koska tärkeimmät kortit menevät puhelimen kuorien mukana. Mulla ei oo hajuakaan, mistä tuo viisisenttinen on tuonne pohjalle päätynyt.
 Mun laukusta löytyy nykyään myös purkkaa, jos suinkin muistan ottaa pussin kotoa mukaan. Vesipullo on myös yksi päivän tärkein asia, jotta pää ei ala särkemään, elimistö pysyy virkeänä ja aineenvaihdunta käynnissä, jotta ei tarvitse turvautua tuohon särkylääkepakettiin. Avaimet on oltava mukana, koska tulen aina ensimmäisenä kotiin! Tosin viime viikolla meikäläinen unohti avaimet ja kipitti sitten toiselle puolelle kaupunkia niitä hakemaan. Mähän en alkanut huoltofirmalle maksamaan siitä, että ne tulisi mulle avaamaan oven. Ponnareita mulla on usein myös monia laukun pohjalla, koska jos joku vaikka sattuisi katkeamaan tai haluan kesken koulupäivän hiukset pois silmien edestä.. Multa löytyy myös aina jotain huulipunaa tai lakkaa, sekä siteitä pitää aina olla laukussa mukana. Jos koulussa sattuu iskemään iltapäivätunneilla jo nälkä niin mulla on pientä purtavaa messissä, tällä kertaa monta päivää tuolla lojunut murskaantunut välipalakeksi.
Tällainen sisältö mun laukussa tällä kertaa! Mitä te tykkäsitte postauksesta, mun mielestä tämä oli hauska toteuttaa :)

2 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus Emmi! Ihana tuo pandavihko :-D Tämmösen vois itsekin toteuttaa!

    https://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tää oli kyllä hauska postaus! Mä kans voisin ehkä toteuttaa tämmöisen. :)

    http://emmiinae.blogspot.fi

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.