KONJAC-SIENI & PURE CLAY PUHDISTUSGEELI

Ensinnäkin haluan toivottaa oikein hyvää viikonalkua jokaiselle ja antaa paljon voimia teille tähän viikkoon ja arjen jaksamiseen ♥ Tänään aloitetaan viikko kauneuteen liittyvällä postauksella ja tarkemmin syvennytään ihonhoitoon. Mä oon yrittänyt etsiä hyviä markettituotteita mun iholle, mutta vielä se homma on hieman vaiheessa. Tuntuu, että mun naama räjähtää kaikesta huolimatta aina uudelleen ja uudelleen ja nyt mulla on taas uudet tuotteet kokeilussa. Ja mä kyllä kokeilen aina pidemmän aikaa, ennen kuin vaihdan, koska tiedän, että aineiden jatkuva vaihtaminen saa kasvojen ihon räjähtämään. Onpas hankalaa ainakin itse löytää itselleen sopivia tuotteita. 
Konjac-sienen mä bongasin yhteen Cocopandan tilaukseen. Nyt oon testaillut sitä ja päässyt vähän enemmän perille sen käytöstä ja vaikutuksista mun ihoon. Mulle konjac-sieni on ollut puhdistuksen viimeistelijä, kasvojen huonon ihon kuorija ja se jättää kasvot puhtaan tuntuiseksi. Ainakin se on äärettömän kätevä lisä kasvojen pesuun. Tykkään kovasti ja tulen varmasti ostamaan näitä sieniä tulevaisuudessa lisääkin. Tää turpoaa siis veden alla tuplasti isommaksi ja pehmeämmäksi ja mun sieni sisältää vihreää teetä, jonka pitäisi rauhoittaa ihoa. Sienen kestävyys on noin 4-6 viikkoa. 
Tää Lorealin Pure Clay-ihonhoitosarja kiinnostaa mua kovasti ja se hiilinaamio onkin ihan mun kaikkien aikojen suosikki. Nyt bongasin kaupan hyllyltä puhdistusgeelin tähän sarjaan ja olihan se pakko kiikuttaa kotiin. Tää on myös hyvin samantyyppistä kun tuo kasvonaamio eli mustaa, paksua, hiilimäistä ja puhdistavaa. Mä käytän tätä nykyään konjac-sienen kanssa puhdistamassa ja ne ovat melkoisen hyvä kombo. Puhdasta jälkeä tulee kevyellä vaahdolla ja jättää kasvoille puhtaan tunteen. Mä tykkään, mutta kokeilu jatkuu vielä tulevaisuudessakin. Mutta ei ollenkaan huono tuote. Tarkoituksena kuitenkin olisi tulevaisuudessa päästä leuan alueen huonosta ihosta ja lukuisista isoimmista ja pienemmistä näppylöistä eroon. 
Onko teillä kokemusta näistä tuotteista? Mitä olette tykänneet?

4 kommenttia

  1. Mielenkiitoinen postaus! :-) Sun blogi vaikuttaa kivalta, jään seurailemaan 💗

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tuollaista puhdistusgeeliä ei olekaan sattunut vielä vastaan missään, kiitos loistovinkistä! Tykkään Pure Clay-naamioista tosi paljon.

    Sopivien tuotteiden löytäminen on kyllä hankalaa, taistelen itse ihan saman asian kanssa. Toisaalta myös tuttuihin tuotteisiin jämähtäminen on mun iholle punainen vaate, eli yritä tässä sitten :D

    Ihanaa tiistaipäivää sinne!

    www.itsselja.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaakin olla ihan uus juttu ainakin täällä Suomen kamaralla! Se naamio on kyllä ihan mun yks lemppareista :-) Perusnainen, kun ikinä ei mikään kelpaa sitten kuitenkaan..

      Hyvää loppuviikkoa sinulle ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.