7 SYYTÄ OLLA MINÄ

Maailma on nykyään kovin negatiivinen ja hyviä asioita ei tahdota löytää juurikaan mistään. Meidät suomalaiset ehkä luokitellaan ujoksi kansaksi, jotka viettävät aikaansa paljon yksin. Moni haluaa olla kovin vaatimaton ja valitettavasti löytää itsestään vain virheitä ja negatiivisia asioita, joita todellisuudessa kukaan muu ei edes huomaa. Mä tahtoisin itse tämän asenteen kovasti muuttuvan ja saada aitoa iloisuutta ja rakkautta ympärillemme. Tänään mä haluaisin olla edes pienen hetken positiivinen. Mä haluaisin, että jokainen meistä miettisi niitä omia hyviä puoliaan. Jokainen meistä tietää aivan varmasti omat hyvät puolensa. 
1. Mulla on älyttömän vahvat, paksut ja pitkät hiukset, jotka kasvavat älyttömän nopeaa vauhtia. Näistä saa loihdittua vaikka ja mitä, kunhan jaksaisi opetella tekemään uusia erilaisia lettejä, nutturoita tai kiharatyylejä.

2. Mä tykkään älyttömän paljon mun omasta hymystä. Oli se sitten normaali vähän ujompi hymy tai hampailla tehty kunnon irvistys. Mä yritän muistaa myös hymyillä muille, koska hymy tarttuu toiselta aina toiselle. Joten muistakaa hymyillä kaduilla myös niille tuntemattomille ihmisille, saat hymyjä myös takaisin.

3. Mä olen välillä vähän laiska ja aikaansaamaton, mikä on tietysti aivan täysin sallittua. Mä silti haluan kumota tämän luonteenpiirteen ja onneksi mä jaksan aina löytää sitä energiaa jostain päivän puuhiin. On aivan mahtavaa antaa 110% asialle, johon haluan oikeasti panostaa. Mä myös osaan todella arvostaa oman työni lopputulosta jokaikinen kerta, oli se sitten koulussa joku tehtävä tai kotona tehdyn siivouspäivän jälki.
4. Mä olen hyvä kuuntelemaan muita. Mä en ole se porukan sosiaalisin saatika puheliain, mutta juuri mä osaan kuunnella muiden ilot, murheet, onnet ja surut. Osaan olla paikalla ja kuunnella toista. Älyttömän hyvä piirre omasta mielestäni. 

5. Hyväksyn muut sellaisina, kuin he ovat. Jokainen on arvokas oma yksilönsä ja jokaiselle on tilaa tässä maailmassa omana itsenään. Ketään ei saa muuttaa tai kieltää olemasta oma itsensä.

6. Osaan olla onnellinen pienistä asioista. Kaupasta ostetut kukat saavat hyvälle mielelle niin kuin myös pieni ''mitä kuuluu''- viesti ystävältä tai perheenjäseneltä. 

7. Uskallan olla juuri minä. Kukaan muu ei ole samanlainen kuin minä, identtistä kaksosta ja kaksoisolentoa mulle ei löydy. Mä olen juuri mä ja juuri täydellinen sellaisena kuin olen. Niin olet myös sä. 
Kerro mulle kommenttiboksissa jokin syy, miksi sä olet juuri sä ♥


26 kommenttia

 1. Ihana postaus ♥ Oli kiva lukea sun positiivisia ajatuksia susta, ja samalla saada pieni muistutus siitä että meissä kaikissa on vaikka mitä hienoja puolia. Omasta mielestäni yks mun parhaita puolia on sopeutuvuus, tai et oon aika nopeasti kuin kotonani vaikka mihin tilanteeseen joutuisin :D

  Ihanaa pääsiöislomaa sulle!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Linda ihanasta kommentista <3 Kiva, että aloit myös miettimään omia hyviä puolia ja sopeutuvuus on äärettömän hyvä piirre!

   Samoin sinulle :-)

   Poista
 2. Todella upea postaus ja todella kauniita kuvia susta ♥ Mun mielestä on ihanaa välillä pohdiskella niitä omia hyviä puolia ja muistuttaa itseään, että on oikeasti juuri hyvä sellaisena kuin itse on. Tärkeintähän on itse olla itseensä tyytyväinen ja tavoitella omaa sisäistä onneaan :) Todellakin on ihania piirteitä tuo kuuntelemisen taito sekä pienestä ilahtuminen, sillä nykyään tuntuu ettei monikaan osaa iloita siitä pienestä hyvästä asiasta tai kuunnella mitä toinen oikeasti sanoo. Ihana sinä ja ihana postaus, joka toi mulle todella hyvän mielen ♥

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anette ♥ Kommentti piristi kyllä älyttömästi päivää! Onneksi kaikista löytyy niitä hyviä juttuja ihan mielettömästi, kumpa ihmiset vaan rohkeasti alkaisivat niitä löytämään :-)

   Poista
 3. Ihana postaus ja sä näytät hehkuvan onnelliselta noissa kuvissa! :-)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana postaus! Tämä sai mut pohtimaan mun omia hyviä puolia :)

  http://erikakooo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla että sait pohdittua myös! Kiitos <3

   Poista
 5. Vauu ihastuttava postaus Emmi, sä olet mahtava! Toi on ihan totta pitää keskittyä enemmän kaikkeen positiiviseen<3 Mä oon mä koska mulla on persoonallinen huumorintaju josta kuulen myös asiakaspalvelu alalla usein että ihana nähdä näin huumorintajuinen ihminen vaihteluksi eikä sellaisia jolta on naama ihan norsunv*tuilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny, sä oot itse myös aivan huippu! <3 Huumorintajulla pääsee kyllä niin pitkälle ja sulla on aivan loistava :-)

   Poista
 6. Super hyvä postaus! Tää postaus saa ihmiset ajattelemaan! ♥

  + blogilla on kiva ulkoasu!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin, mahtava kuulla tälläistä palautetta <3

   Poista
 7. Hyvä postaus oman ittensä määrittelyyn

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Törkeen ihana postaus, ihana sinä! <3

  VastaaPoista
 9. Tosi ihana postaus!

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Ihana sinä, ihana postaus! Tein ite just pari viikkoa sitten aivan samalla teemalla postauksen, aika hyvä sattuma! Tämmösiä pitäis olla niin paljon enemmän ♥.

  http://tarunmaailmassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru aivan mahtavasta kommentista <3 Olis kyllä hyvä saada enemmän positiivisia viboja :-)

   Poista
 11. Ihana postaus ja ihana sinä!! <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Oli ihanaa lukea näin positiivista postausta! On kyllä erittäin totta, että meidän pitää opetella arvostamaan positiivisia puoliamme paljon enemmän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oona <3 Mä toivoisin kovasti, että tää ajattelutapa leviäisi :-)

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.