Kosmetiikkaostoksia

Moikka ja ihanaa tiistaita teille kaikille ♥ Tänään mä ajattelin näyttää teille kosmetiikkaostoksia pitkästä aikaa. Mä oon jokaikinen kerta aivan riemuissani, kun Sokos kertoo 3+1 päivien koittavan ja saa hankittua ihan perusjuttuja hieman halvempaan hintaan. Onko joku muu siellä ruutujen toisella puolella yhtä fiiliksissä näistä päivistä, kun kosmetiikkatuotteita on tarjouksella? Hintoja en näihin saanut laitettua, koska Sokos oli jo poistanut kuvaston nettisivuiltaan ja mä olen heittänyt tietysti kuitin jo huitsinnevadaan. Tällä kertaa varastot täyttyivät melkolailla niillä tuotteilla, jotka ovat jo mun päivittäisessä käytössä, mutta ovat päässeet hupenemaan.
Ostoslistalla oli esimerkiksi uusi sheivausgeeli ja tämän olen todennut toistaiseksi parhaaksi mahdolliseksi. Olin aika pettynyt EOS-geeliin, se ei vaan toiminut mun käytössä ollenkaan, vaikka tuoksuikin aivan ihanalta.  
 Mustapäälappuja ja kangasnaamio, kiinnostaisko teitä lukea näistä testipostausta myöhemmin? Mä olen näitä jo testaillut, niin saisi melko nopeasti sellaisen tehtyäkin ja kyllä mä näistä ihan tykkään. Tuo naamio on kyllä tosi kosteuttava ja sai mun naaman vielä seuraavana päivänä räjähtämään epäpuhtauksista. Huikatkaa, jos postaus kiinnostaa. 
 Näitä tarvitaan myös aina varastoon! Kulmaväri oli päässyt loppumaan ja viikonlopuksi pitäisikin saada kulmakarvat kuntoon. Mua kyllä houkuttelisi kovasti mennä microbladingiin, mutta en mä varmaan uskalla, vaan pysyn näissä turvallisissa menetelmissä. Kivipuuteri, muuten vaan ja peitevoide on kyllä ihan mun yksi ykköstuote tällä hetkellä ja tuo on vielä niin hyvää.
Kasvot täytyy pitää kosteutettuina, oli sitten mikä vuodenaika tahansa. Mä väkisin kitkuttelin vähillä naamarasvoilla pari viikkoa, koska tiesin niiden olevan tarjouksella. Myös meikinkiinnityssuihke loppui ikävästi kesken.. ihan kuin en olisi huomannut sen vähenevän :D Tulipa ainakin huomattua, että kyllä tuosta jotain apua on meikin pysyvyyteen. Käsivoide on mulle nykyään tärkeä osa arkipäiviä, koska harjoittelussa tuli pestyä ja desinfioitua käsiä todella runsaasti. Kädet kuivuivat, mutta onneksi kaupoista on löytynyt monta hyvää pelastajaa.

Millaisia keväisiä kosmetiikkaostoksia te olette jo tehneet? ♥

10 kommenttia

 1. Ihania kosmetiikka ostoksia! <3 Itse ostin 3+1 päiviltä vita liberata ruskettavaa ja levityskintaan ovatkin parhaillaan testissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua onkin kiinnostanut nuo itseruskettavat paljon, mutta oon niin käsi niiden levittämisessä, joten tämäkin vuosi vietellään valkoisena :D

   Poista
 2. Tosi ihania ostoksia ♥ Nuo Sokoksen 3+1 päivät on aina vaarallisia kukkarolle :D Ja ehdottomasti olisi mukava saada postausta noista naamioista :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on.. taas meni huomaamatta useita kymppejä kuitenkin tuonne :) No minäpäs kirjoittelen niistä!

   Poista
 3. Kivoja ostoksia oot tehnyt ja toi sheivausgeeli on ihan ehdoton ykkönen!!:D

  http://sofia-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva postaus! :-) Mä kans tykkäsin noista mustapäälapuista mutta ois kiva kuulla mielipidettä tuosta kosteuttavasta kasvonaamio jutusta hah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! Nuo mustapäälaput toimivat kyllä yllättävän hyvin :-) Mutta kangasnaamiot ovat monelle varmaan uudempi juttu!

   Poista
 5. Ostin vähän aikaa sitten ihanan sydämenmuotoisen poskipunan mistä kirjottelinkin :-) Meinasin itse mennä ostamaan ton kulmavärin, mutta se sitten jotenkin unohtu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin ihania ostoksia! :-) No eihän sitä voi aina kaikkea muistaa..

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.