Paluu arkeen

Mitä? Paluu arkeen? Joko se kesä oikeasti loppui? Valitettavasti kyllä, vaikka ikuinen kesäihminen sisälläni asuukin ja varmaan monen teidänkin lempivuodenaika on kesä. Kesä oli todella kiva ja oli kiva päästä rentoutumaan, mutta myös puuhailemaan kaikkea. Toisaalta alkusyksy tuo tullessaan monia kivoja juttuja, aivan varmasti. Elämä jatkuu, sekä vuodenajat vaihtuvat ja niin sen pitääkin kulkea. Mä oikeasti aina kesäisin rupean kaipaamaan jo sitä arjen tuntua ja arkeen palaamista. Onhan meillä sitten viikonloput ja koululaisilla vielä muutamat extralomat pitkin vuotta. Kyllä me kaikki jaksetaan läpi synkän syksyn ja talven, ainakin mä lähetän hurjasti jokaiselle t-s-e-m-p-p-i-ä. Muistetaanhan jokainen tehdä niitä asioita, jotka saavat meidät nauramaan ja tekevät meidät energisiksi, sekä meidät jaksamaan. Hei! muistakaa sitten, että välillä saa ihan luvan kanssa hellittää! 
No, mitäs sitten mun arkeen kuuluu? No mä ainakin palasin reilu viikko sitten koulun penkille ja jätin työt taas osa-aikaiseksi ja niitä onkin vain viikonloppuisin. Koulussa opiskellaan pari kuukautta tiiviisti ja sitten lähdetään työssäoppimaan seitsemäksi viikoksi. Oon kyllä tosi innoissani koulusta, koska meillä on luvassa mielenkiintoisia aiheita ja projekteja pitkin vuotta. Ja onhan mulla maailman paras lähipiiri tsemppaamassa vähän haastavimpienkin tehtävien kanssa ja tietty mun luottokoulukaverit. Ensi keväänä mä sitten jo (toivottavasti) valmistun lähihoitajaksi lasten- ja nuorten osaamisalalta. Toisaalta kevään suunnitelmat ovat sitten suuri mysteeri, haenko kouluun vai haenko töitä vai mitä teen? Elämä on välillä haasteellisia kysymyksiä täynnä. Toivottavasti nämä ajatukset selkenevät, kun ensi vuotta kohti mennään.
Vapaa-ajalla mä yritän sitten tasapainottaa kouluarkea kotihommilla ja sitten vähän kivemmilla puuhilla. Nyt toivon taas syksyä myöden innostuvani enemmän liikkumaan ja eilen tulikin käytyä parilla ryhmäliikuntatunnilla vähän pidemmän ajan jälkeen. Tänään kyllä huomasi, että on sitä jotain tullut siellä tehtyä, kun joka paikka vähän kiristää.  Tahtoisin kovasti päästä myös jyvälle tähän bloggailuun ja lopettaa nämä kesätauot eli ei auta kuin napata kamera rohkeasti kaikkiin menoihin mukaan. Tää on kyllä niin kivaa puuhaa. Ps. jos joku täältä päin tykkäisi lähteä kuvaustreffeille joku kaunis iltapäivä niin se ois kyllä kiva! Tämmöistä arkea siis tänne, ei kummoista. Eiköhän kaikki tästä taas ala rullaamaan tai ainakin toivotaan niin.
Miten teidän arkeen paluu on sujunut? 

4 kommenttia

 1. Sun kehusi kouluun paluuta kohtaan saa omankin koulun alkamisen tuntumaan aavistuksen verran paremmalta, mulla tosin vasta alkaa nää lähihoitajan opinnot ja en oo sitten ollenkaan kouluihmisiä niin vähän jänskättää minkälaista mahtaa olla. Kuitenkin lapset on se mun juttu ja näin ollen tätä kautta päässe työskentelemään niiden parissa ❤️ Mutta tsemppiä koulun alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kyllä kouluun meneminen varmasti luonnistuu sielläkin oikein mainiosti ♥ Paljon käytännön oppia tulossa niin aika menee siivillä! Sinne myös supertsempit :-)

   Poista
 2. Kiva postaus:) arkeen paluu on kivaa vaikka kesäiltoja jääkin kaipaamaan.. kaikessa on ne hyvät ja huonot puolet! Ja hei kyllä se ajan kanssa selviytyy että mitä haluat tehdä ensikeväänä :) turha stressata siitä liikaa!

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janette ♥ Just näin! Kesää jää aina kaipaamaan, mutta syksy ja talvi tuovat varmaan myös kivoja juttuja meille kaikille! Joo eiköhän se selkeydy :)

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.