Korvapuusteja ja onnellisia hetkiä

Mä olen viime aikoina innostunut leipomaan ja tekemään kaikkia ihmeellisiä ruokakokeiluja entistä rohkeemmin. Koen kuitenkin olevani melko hyvä kokkaaja ja ihan jopa tykkään siitä puuhasta, joten uskallan myös kokeilla uusia juttuja. Tänään kuitenkin ajattelin leipoa aivan ihania perinteisiä korvapuusteja ja pyytää pari kivaa ystävää ja luokkatoveria napostelemaan niitä. En ollut täällä kotona vielä leiponut pullia ja koko rappu saikin tuoksutella meiltä tulevaa pullan tuoksua. Parasta, että korvapuusteja jäi runsaasti pakastettavaksi, joten niitä on myös nyt pahan päivän varalle. Eli ei haittaa, jos välillä kiukuttaa, koska pulla pelastaa päivän!
Kahvia, elämästä höpöttämistä, ihan vaan olemista, vähän vaatteiden myyntiä, shoppailua ja nauramista. Hei tätä on ne ihanat pienet arjen hetket, vaikka se pullan leipominen aiheuttikin melkoista sotkua. Nyt mulla on lattia täynnä raesokeria ja pöytätasot ovat ihan jauhon peitossa, mutta hei se on vaan elämää! Sotkut saa siivottua sitten kun huvittaa. Ps. kamut tulkaa useemminkin kylään, lupaan leipoa toistekin tai leivotaan yhdessä jotain. Tai ihan muuten vaan hengailemaan.
Ihanaa viikkoa jokaiselle ja tehkää niitä pieniä asioita, jotka saa sut onnelliseksi ♥ 

2 kommenttia

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.