Suomenlinnalla

Moikka kaikille taasen pitkästä aikaan! Mulla on alkanut paluu arkeen hyvin väsyneesti, mutta kirjoitellaan tästä ihan oma postauksensa vielä myöhemmin. Me oltiin kiertelemässä täällä Helsingissä Suomenlinnassa, jossa oli todella mielenkiintoista käydä usean vuoden jälkeen. Eikä todellakaan pieni sade- ja ukkosmyräkkä päässyt alentamaan mielialaa. Tää reissu oli todella extempore, mutta ei pöllömpi ollenkaan. Pitäis vaan olla rohkeampi ja tehdä spontaanisti enemmän juttuja, niin näkisi enemmän juttuja meidän maapallolta. Nauttikaa ja rakastakaa ympärillä olevia läheisiä ja tätä upeaa luontoa joka meillä on ♥
En yhtään ihmettele, miksi tämä on suosittu turistikohde, mutta myös Unescon maailmanperintökohde. Koko saaristoalue sisältää paljon kaunista luontoa, upeita rakennuksia, vanhaa ja uutta, linnoituksia, eri materiaaleja ja upeita pastellinsävyjä. Kyllä mä niin oisin tuolla vielä kierrellyt tarkemmin ja kuvaillut enemmän yksityiskohtia ja upeita maisemia. Kuka ei vois tykätä näistä maisemista ja siitä että pääsee toteuttamaan itseänsä valokuvauksessa, jos siitä pitää? Tänne siis todellakin hyvät kävelykengät jalkaan ja nauttimaan kesän viimeisistä päivistä. Jonakin kesänä aion kerätä runsaan piknik-korin, pyytää hyvää seuraa mukaan, bongata kauniin kesäpäivän ja mennä nauttimaan tästä kauneudesta.
Koska te olette viimeksi käyneet Suomenlinnassa? Pitäiskö meidän viettää enemmän aikaa ympärillä olevilla luonnon kohteilla?

8 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia ja varmasti ollut kiva lähteä sponttaanisti reissuun! Hävettää myöntää, että itse en ole suomenlinnassa koskaan käynyt, kun muutenkin tulee todella harvoin käytyä Helsingin päässä, mutta ehkä vielä joskus! Näyttää niin kauniilta paikalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tuo on kyllä niin upea kuvauskohde ♥ Kyllä sitä aikaa sitten on joskus varmasti sielläkin lähteä reissuun!

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia ♥ Me käytiin heinäkuussa Suomenlinnassa, mutta edellisestä kerrasta oli jo pari vuotta aikaa. Ajattelin ihan samaa, että joskus on pakko mennä tuonne piknikille, koska koko alue on niin upeaa!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Puhut kyllä ihan totta, tuonne täytyisi päästä useammin :)

   Poista
 3. Kivat kuvat, joita katsella ainakin tältä reissulta. Oon joskus muksuna käynyt tuolla, mutta en ole aikuisiällä. Olisi tietenkin ihan sika mielenkiintosta tuolla joskus vierailla vaikka piknikin merkeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Mäkään en ollut moneen vuoteen käynyt, mutta nyt on taas muistia virkistetty :) Ensi kesänä sitten, jos enää ei kerkeä <3

   Poista
 4. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta, myös nuo kuvat on todella kauniita! :)

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.