HYMYILE, SE TARTTUU

Hymy tuo pieni liike kasvoilla, jossa huulet ja suun pielet nousevat ylöspäin. Hymyily vaikuttaa mielialaan ja myös siihen, että sun ympärillä olevien ihmisten mieliala nousee. Ootko sä huomannut, että jos sun lähellä on onnellisia, nauravia ja hymyileviä ihmisiä, se tarttuu myös sinuun itseesi?Hymy tarttuu, hymy saa sut aikaansaavaksi, hymy vähentää sun stressiä, hymy voi saada sut laulamaan, hymy tekee susta helpommin lähestyttävän ja hymy saa sut itsesi voimaan paremmin.
Mä tykkään hymyillä, vaikka muuten olisikin naama aina peruslukemilla. Kyllä mä koen, että hymy saa mut energisemmäksi ja iloisemmaksi. Hymy saa myös jokaisen ihmisen näyttämään ulkoisesti paremmalta, mä ainakin tunnen itseni hymyillessä kauniiksi. Mut saa hymyilemään perhe, ystävät, hauskat jutut, arki, koti, eläimet, lapset, mummot ja papat, luonto, harrastukset, onni, rakkaus ja moni muu ihana asia. Meillä on maailmassa niin monta hyvää ja hienoa asiaa, jotka saa tämän tytön suunpielet ylöspäin. Muiden onni saa myös muut hymyilemään. Entä, jos sinua vastaan kävelee ihminen joka hymyilee suoraan sinulle? Hymyiletkö takaisin vai ohitatko tuon onnen yhtä nopeasti kuin sen saitkin? Minusta meidän jokaisen tulisi hymyillä enemmän myös tuntemattomille, koska hymy tarttuu. Voi kunpa jonakin päivänä jokainen tuntematon vastaantulija hymyilisi just sulle.
Mitä hymyn takana voi olla? Voi olla, että hymyilevä ihminen on onnellinen ympärillään olevista ihmisistä ja toinen taas on onnellinen arjen helposta kulusta eteenpäin. Naapurin nuori nainen on voinut saada onnellisia uutisia koulupaikasta tai tulevasta perheenlisäyksestä, kun taas naapurin vanhempi herrasmies on onnistunut työtehtävässään mainiosti. Hymyn takana voi myös olla paha olo, huono päivä tai ikävä uutinen, mutta hymy peittää sen taakseen. Harmiksi, tätä meidän on vaikeampi tunnistaa, koska ei meistä kovinkaan moni ole ennustajia tai ajatuksenlukijoita. Mutta muista tukea toista, jolla on huolia elämässään. Palautetaan onni ja hymy hänen huulilleen askel kerrallaan.
Mun ohje sulle on aika yksinkertainen ja ehkäpä voit sen jo edellisestä tekstistä arvata. Kyllä, just sä hymyile tänään ja hymyile huomenna! Tee tuntematon vastaantulija iloisemmaksi ja hymyile sille. Maailma tarvitsee vielä vähän enemmän onnea, rakkautta, hymyä, lämpöä ja iloa. Ja just sinä siellä ruudun toisella puolella voit tuoda sitä meille jokaiselle lisää. Sun hymysi on ainutlaatuinen niin kuin sinäkin, joten käytä sitä ♥

14 kommenttia

 1. Ihana postaus ♥ Ja älyttömän ihanat hymykuvat! Alko itteäkin hymyilyttää ku katto niitä.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tarkotuksena oli levittää positiivisuutta ja hymyä ruudun toiselle puolelle! :)

   Poista
 2. Ihanan positiivinen postaus, kyllä hymyilytti! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Rakastan hymyilemistä ja välillä harmittaakin, kun ei saa vastakaikua hymyillessään tuntemattomille :D Siks olinkin ihan taivaissa kesällä Jenkeissä ollessani, kun kaikki ihmiset vasn hymyili toisilleen, alkoi vaan jutteleen ja oli niin vilpittömiä! Me kaivattais sitä täällä Suomessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superit kiitokset kommentista ♥ Voi miten ihana kuulla, että jossain päin hymyily tulee spontaanimmin kuin meillä jöröjukka-suomalaisilla! :-D

   Poista
 4. Ihana postaus ja tärkeä aihe <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana olet! Niin hyvä kirjoitus ♡

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, kiitos sinnekin <3 Toivottavasti ripaus hymyä tuli huulille :)

   Poista
 6. Niiin ihana postaus tää! ♥ Ja kyllä, otsikko on niiin totta! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta ♥ Niinhän se on ja siitä on hyvä välillä muistuttaa :)

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.