MY 8 BAD HABITS

Moni on viime päivinä kirjoitellut omia pahoja tapojaan blogeihinsa, joten päätinpä minäkin kantaa korteni kekoon ja kertoa teille mun muutamista vähän huonommista tavoista. Jokaisella meistä on niitä pahoja tapoja, joita muille ei haluaisi paljastaa. Tosin ne näkyvät elämässä välillä väkisin, vaikka yrittäisikin niitä piilottaa. Nyt pieni osa salaisuuksien verhoa aukeaa.

Mulle kerääntyy aina yhteen tiettyyn paikkaan kauhea kasa puoliksi käytettyjä vaatteita. En ymmärrä miten on niin älyttömän vaikeaa saada tehtyä vaatehuoneeseen niille oma paikka, josta voisi vielä toisen kerran ennen pesua ottaa vaatteen käyttöön. Kyllä, keittiön tuolit ovat tälläkin hetkellä verhottuina muutamista eri housuista ja vielä useammasta paidasta.

Mulla on puhelin poikkeuksetta aina äänettömällä. Että, joo ottakaa vaan yhteyttä soittamalla tai viestillä, saattaa mennä ohi puhelut.. Pitäisi skarpata ja koulun jälkeen laittaa ne äänet puhelimeen päälle.

Kotitöistä nalkuttaminen toiselle. Mä itse tykkäisin elää hyvinkin siistissä ympäristössä ja jakaa kotitöitä molemmille osapuolille, tosin monesti ne tuntuvat kaatuvan mun päälle. Siitä mä sitten tykkään valittaa vähän välillä ikävään sävyyn, jos toinen vaan laiskottelee.

Naksauttelen varpaita ja sormia. Tätä yritän kyllä nyt vähentää. Päivittäisestä useista naksauttelu kerroista on kyllä päästy eroon, mutta tätä tapahtuu vieläkin liian monta kertaa viikossa. Ärsyttää, kun varpaissa tuntuu olevan jännitettä ja naksauttamalla niihin saa vapautuneemman tunteen. Oikeasti naksauttelu tekee vaan huonoa nivelille ja nyt mulla on yhden sormen nivelet olleet tänään todella kipeät. Tästä on pakko päästä eroon.
Revin mun hiuksista kaksihaaraisia. Ei ihme, jos hiukset näyttävät katkenneilta, pörröisiltä ja aivan kamalilta. Eteenkin tätä tapahtuu koulussa, kun tunnin aihe on niin tylsä, että meinaa tipahtaa tuolilta. Jospa käppäilisi naapurissa sijaitsevalle kampaajalle ja pyytäisi kampaajaa leikkaamaan lyhyemmän ja skarpimman syystukan.

Pitkitän tiettyjen asioiden tekemistä viime hetkeen saakka. Eteenkin sosiaaliset tilanteet virastoissa jäävät aina viime tippaan, myös osaa kouluhommista naputtelen menemään vielä keskiyön jälkeenkin. Jos asiat olisivat mieluisia, niitä ei jäisi varmasti tekemättä.

Mä kuuntelen uuden lempibiisin puhki. Löydän Spotifystä uuden ihan älyttömän hyvän biisin, joka päätyy mun soittolistalle. Kuitenkin soitan kappaletta uudelleen ja uudelleen, kunnes osaan sen ulkoa ja kyllästyn koko lauluun.

Hukkaan tavaroita. Olen onnekseni alkanut olemaan järjestelmällisempi ja tavarat löytyvät nykyään helpommin kuin menneisyydessä. Tämä johtuu vähän hajamielisyydestä, laiskuudesta ja omasta typeryydestä. Tavaroilla pitäisi olla selkeät paikat, josta ne löytyisivät helpommin aina samasta paikasta. Esimerkiksi mun lemppari hiusharja oli kolme päivää hukassa tällä viikolla ja melkein väsersin itkua kotona. Tänä aamuna se kuitenkin löytyi laukusta, josta sen ei pitänyt löytyä.
Onneksi mä lohduttaudun sillä, että tiedän jokaisella siellä ruudun toisella puolella olevalla myös olevan pahoja tapoja. Monelta varmasti löytyy näitä samoja kuin minulta. Nyt mä siis kysynkin; mitä teidän pahat tavat ovat? Kiinnostaisko teitä kuulla mahdollisesti mun pahoista tavoista vielä myöhemmin lisää?

14 kommenttia

 1. Tää olikin tosi kiva postaus! :) Välillä on kiva lukea jotain ”negatiivisempaa”, bloggaajillakin on omat pahay tapansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Aino kommentista! <3 Hyvä olla realistinen välillä ja palata maan pinnalle omien pahojen tapojen kanssa :D

   Poista
 2. Komppaan Ainon aikaisempaa kommenttia! Itse samaistun näistä erityisesti kahteen ensimmäiseen kohtaan. Jos vaatteet ei mene käytön jälkeen pesuun, niin jää ne yleensä siihen sängylle tai sen viereen lojumaan. Myöskin kännykkä on mulla ollut pysyvästi äänettömällä viimeiset 10 vuotta ja se on myös värinättömällä, joten hädässä ei kannata luottaa mun vastaavan ensimmäisenä puhelimeen 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super kiitos! :) Mahtavaa kuulla, että siellä on kanssatovereita näiden pahojen tapojen kanssa.. Joo ei kannata siis meille soitella hädän tullessa :-D

   Poista
 3. Mä teen tota samaa, et kun löydän hyvän biisin kuuntelen sitä nonstopilla kaks viikkoa et koko kipale menettää kaiken voimansa :D JA tavaroiden hukkailu... huoh.

  Ihana postaus tää :D

  VastaaPoista
 4. Hah, voin niin samaistua tuohon kotitöistä nalkuttamiseen! :D Jos ei sillä sekunnilla siirretä jotain tavaroita omalle paikalleen niin mä kyllä kerron siitä :D
  Mä harrastan myös tota viimetipassa koulujuttujen tekoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, eli täällä ei ole ainoa kärsijä varmastikaan :-D Pitäis varmaan skarpata, mut ei jaksa!

   Poista
 5. Täällä toinen, jolla kertyy tiettyyn kohtaan aina hirvee vaatekasa haha! :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että tää on meidän monen naisen paha tapa! :D

   Poista
 6. Kirjota ihmeessä jatkoa tälle postaukselle! Mulla on kans tapana kasata vaatteita yhteen paikkaan tai okei joskus pariinkin paikkaan :DD Myös toi puhelimen äänettömällä pitäminen on ihan normi juttu täällä! Ärsyttää jos kokoajan puhelin piippaa ilmoituksista :D

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan siis muistioon jatko-osa! <3 Voi näitä meidän pahoja tapoja, ehkä niistä joskus vielä päästään eroon :-D

   Poista
 7. Pystyn löytämään itseni melkeinpä jokaisesta kohdasta :D Ihan super kiva postaus!!

  heidikauremaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.