4 SYYTÄ PUKEUTUA LÄMPIMÄSTI

Viileät ilmat ovat tehneet jo muutaman viikon ajan tuloaan sekä ympäri Suomea on nähty jopa lunta, toisaalla vähän pysyvämmin kuin toisaalla. Mä oon oikeesti aikamoinen vilukissa ja en tiedä mitään niin inhottavaa kuin olla kylmissään. Onneksi päässä on ainakin hippusen verran järkeä ja nykyään pukeudun mielummin lämpimästi ja moneen kerrokseen kuin jäädyn aamuhämärällä ulkoillessa. Nyt mä aionkin vinkata teille neljä syytä, miksi kannattaa pukeutua lämpimästi.

1. Kuosit & Materiaalit - Ulkovaatteissa, neuleissa, sukissa, pitkissä kalsareissa, sukkiksissa, housuissa, fleeceissä, tumpuissa ja pipoissa on mitä ihanampia kuoseja. Voit löytää printtikuvioita, neuleissa palmikoita ja kymmeniä eri värisävyjä. Materiaaleja on myös niin laajasti, löytyy puuvillaa, pörröä, neuletta, fleeceä, farkkua, trikoota ja untuvaa. Jokaiselle löytyy varmasti itseään miellyttävä kuosi ja väri vaatteessa kuin vaatteessa.

2. Mukava olo ulkoillessa - Ei tule vilu! Pysyt lämpimänä kovissa pakkassäissä. Ulkona on paljon miellyttävämpi olla lämpimänä kuin täristen ja odottaen sisälle pääsyä. Ps. muistathan laittaa takkiin heijastimen, jotta näyt pimeällä.

3. Et tule kipeäksi - Kukaan meistä ei halua yhtään extra-flunssaa koettavaksi tälle syksylle, talvelle ja kevättalvelle. Monesti me kuljetaan vähän liian uhkarohkeesti nilkat paljaana ja liian ohut takki päällä, kun kelit ovat päivän tai kaksi lämpimämmät. Vilustuminen ei oo kivvaa!

4. Kerrospukeutuminen - Nämä vuodenajat ovat ihan mun lemppareita just tän syyn takia. Näin voi pukeutua useisiin kerroksiin ja yhdistellä useita kivoja vaatekappaleita paremmin. Vaikka välillä jatkuva pukeminen ja riisuminen ottaa päähän, pitää tästäkin vuodenajasta ottaa kaikki irti. Yhdistä kivoja kuoseja ja materiaaleja kerroksiin, jotta pysyt lämpimänä. Nää on mun ohjeet.

Muistathan säkin pukeutua lämpimästi? ♥

4 kommenttia

  1. Ihana tuo pipo ja takki :) <3 ja kiva postaus muutenkin :>!

    VastaaPoista
  2. Musta on jotenki hassua ku tuli nuorena pukeuduttua niin vähiin vaatteisiin talvella :D
    Nykyään kerrospukeutiminen on ihan pakollista :) kiva asu!

    https://miisami.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Nyt ei mistään hinnasta halua kyllä palella :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.