Luukku 4: Kirje pukille..

Mä en oikeastaan haluaisi kauheasti mitään joululahjoja, vaan jos joku jotain haluaa hankkia niin tässä olisi vinkkiä. Näistä ilahtuisin ja eteenkin kotiin liittyvät pyyhkeet, sisustusjutut ja astiat ilahduttavat edelleen kovasti. Tässä kuitenkin mun pieni kirje pukille.
wishlist

1. Kastehelmen leipälautasia ja tuikkukippoja - meillä ei ole leipälautasia kuin sekalaisia sarjoja, joten olisi kiva jos olisi yhtä sarjaa edes se kuusi kappaletta. Myös tv-tasolle mahtuisi toinen pari tätä kauniin yksinkertaista sarjaa tuikkukippojen muodossa.

2. Ted Bakerin iso meikkipussi - Mulle on kertynyt niin paljon meikkejä, että vanha vastaava ei enää sulkeudu kaikkien kanssa, joten mustalle pussille olisi kiva saada toinen kaveri. Eikä vanhassa mitään vikaa ole, vaan olen yllättänyt näiden kestävyydestä suuresti.

3. Hius- ja ihonhoitotuote boxeja - Näitä kuluu vuoden aikana t-o-d-e-l-l-a paljon ja se on yllättävää, miten paljon ihonhoitotuotteisiin ja hyviin shampoisiin menee rahaa. Mua ainakin ilahduttaa paljon halvemmatkin kuin Cliniquen boxit, kuten Lumenet ja Loréalit, ei vaan löytynyt sopivaa kuvaa. Ja hiustuotteista Four Reasons- sarjan värjätyille hiuksille tarkoitetut shampoot.

4. Ginan Lykke tupsupipo harmaana ja lapaset - Harmaa sopii paremmin mun takkeihin kun vaaleanpunainen ja mulla on tälläinen ihana marjapuuron värinen jo ♥

5. Beautyblender- setti - No tän voisin ihan rehellisesti toivoa.. En edes kehtaa näyttää missä kunnossa mun vanha vastaavanlainen on.. :-D

6. Pyyhkeet - Äidiltä jo pyysinkin yhden setin isoja ja pieniä kylpypyyheitä, mutta kyllä sitä toiselle olisi myös tarvetta, ettei samoja tarvisi aina edestakaisin rummuttaa.

7. Siirtolapuutarhaa - Mä haluaisin tätä kokoelmaa myös vielä kerätä enemmän, joten isompi tarjoilukulho ja 0,25dl mukeja kyseisissä väreissä yksi kumpaakin ja tämä tyttö olis onnellinen. Tosin ei nämäkään ole mitään pakko saada- juttuja!

Onhan se hauskaa miten suuret lapsuus- ja teiniaikojen listat muuttuvat simppeleiksi vuosien aikana! ♥

6 kommenttia

 1. Aika osuvasti ajatukset kohtaavat kun onnistuttiin saamaan tää 24 päivästä samaan päivään :-D Ihania toiveita, mullekkin tuottaa hiukan hankaluuksia toivoa mitään mutta multa pyydetään joka vuosi avuksi tälläistä toivelistaa niin pakkohan se on sitten toteuttaa ;D Ohhh Ted Baker ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Eipä se mitään haittaa :) Toivottavasti kekseit jotain ihania toiveita!

   Poista
 2. Toi on aivan tosi miten vanhemmiten joululahjalistat muuttuvat simppeleiksi :’D Itse toivon pelkkää vohvelirautaa 😂

  VastaaPoista
 3. Oi kastehelmisarja on aivan ihana <3 Itekkin oon niitä jonkin verran kerännyt ja varsinkin tuikkukipoista tykkään

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mullakin jo muutama ihanuus kyseiseltä sarjalta löytyy <3

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.