IHAN SIMPPELI

Oho, tää tytsy tuli jakamaan teille asukuvia ja oikeen kunnon kuvia! Ihmeiden aika ei siis ole vieläkään ohi ;) Tänään oli ihan vaan pelkkä koulupäivä, joten panostus ei ollut mitään kympin luokkaan. Tärkeintä kokonaisuudessa oli saada hiukset pois silmien edestä, jotta ne ei häiritsisi kuuntelun aikana. Kaikesta huolimatta kampauksesta tuli mielettömän kiva ja tykkäsin tosi paljon. Päälle vetäsin korkeavyötäröiset farkut ja t-paidan ja tietty nahkatakin. Yksinkertaista meininkiä, siitä mä tykkään :)

T-paita // New Yorker
Housut // H&M
Kengät // Converse
Takki // Vero Moda
Laukku // Elite
Huivi // Seppälä

Kuuntelu meni kai ihan okei, vähän pelottaa etten päässyt omaan tavoitteiseen.. Eteenkin, kun muut sanoivat, että koe oli todella helppo. No mä en vaan oo haka englannissa :) Mutta kyllä se siitä ja paljon pisteitä vielä jaossa ensi keskiviikkona. Mun piti alkaa katsomaan Ensitreffit alttarilla, mutta Katsomo näyttää taas bugailevan omiaan :D no ehkä se siitä kohta! 

Oliko jollakin teistä yo-kuuntelu tänään tai eilen? Miten meni? 
Hyvää yötä kaikille ja pitäkää huoli itsestänne ♥

4 kommenttia

  1. Tosi kiva toi kampaus! :) Olis kiva ku jaksais itekkin laittaa hiuksia, jotenkin mut yleensä vedän vaan ponnarille :'D

    http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mullakin on aina nopee ponnari tai nuttura :D tääkin tuli ihan vahingossa tehtyä :) mutta kiiiitos!

      Poista
  2. voi vitsi miten magee toi sun kampaus! Oisaisimpa itekkin tehä jotain hienoja kampauksia :D Ja tosi kiva toi sun koko asus muutenkin ♥! :)

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! ♥ No vähän vahingossa toikin tehty :D ihana kuulla et tykkäät

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.