Huhtikuun suosikit

Ei vitsit miten nopeaa vauhtia oikeesti kuukaudet vierii! Taas ollaan täällä blogin puolella kuukauden suosikkeiden parissa ja niitä ei nyt erityisemmin kertynyt huhtikuussa, mutta päätin silti tulla jakamaan nämä tänne. Aika kosmetiikkapainoista taas, mutta en voi sille mitään, että tietty meikkimerkki on vienyt mun sydämen aivan täysin. 
1. Marimekon pussukka, joka on täydellinen meikkien kuljetukseen laukussa.  Helppo kuljettaa ja älyttömän kauniskin. Näin meikit kulkeutuvat esim. töihin helposti mukana, eikä ole pakko ottaa isompaa pussukkaa mukaan, vaan voi vain laittaa tarpeelliset meikit mukaan. 

2. Lumenen yövoide, vihdoin löysin omalle iholle sopivan kosteustuotteen. Iho on selkeästi alkanut voimaan paremmin ja hilseily on selvästi vähentynyt kuukauden aikana.

3. NYX soft matte lip creamit, en edes jaksa perustella, näissä on täydelliset sävyt ja täydellinen pysyvyys ja eivät tunnu kuivalta huulilla. Sävyt ovat siis Milan, Amstersam ja Antwerp!

4. Kumilenksut, kätevät esim ranskanletteihin ja eivät erotu hiuksista niin voimakkaasti. Just täydellisiä kampausten väsäämisiin ja ei näy ponnarit tosiaan joukosta rumasti, koska nää on helppo piilottaa joukkoon.

Viimeisenä vielä huhtikuun ylivoimaisesti soitetuin kappale täällä, tää on vaan ihan paras. Muutenkin oon rakastunut kaikkiin biiseihin uudelleen.

Millaisia huhtikuun suosikkeja teillä oli?

12 kommenttia

 1. Tosi kivoja suosikkeja Emmi! Toi biisi on kyllä niin ihana! Voisin itekin ostaa kumilenksuja, kun tavis ponnarit näkyy niin rumasti just esim ranskanleteis... :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Tuo laulu vaan soi loputtomasti :-D

   Poista
 2. Todella kivat suosikit sinulla! Varsinkin noi NYX!! Toi biisi on mustakin todella jees!!

  www.mydayblogfin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Pauliina ihanasta kommentista ja kiva että löysit suosikkeja! :-)

   Poista
 3. Tosi jees postaus! :) Itsellä myös kumilenkit olleet suosiossa viime aikoina hiusten letitystä varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mipe! Kumilenkit on kyllä ihan pirun käteviä! :D

   Poista
 4. Kumilenksut ovat pelastaneet kyllä monet lettikampaukset ♥ Pitäisi itsekin kyllä testailla noita NYXejä, kun kaikki hehkuttaa niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaaa ehdottomasti testata jos niitä jostain vaa saa! :D Kiitos Ansku ♥

   Poista
 5. Kivat suosikit :) Mulla on kanssa noita pikkulenksuja ja ovat kyllä niin käteviä, eikä edes haittaa vaikka hukkuisi tai menisi rikki :D Noita Nyxejä on kaikki kehuneet ja täytyisi pian mennä itsekkin löytämään sopiva sävy omille huulille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Ane! Sepä se kun niiden katoaminen ei edes ota päähän, toisinkuin ponnareiden! :) Sokokselle vaan ;)

   Poista
 6. NYX soft matte lip creamit = pelkkää rakkautta!♥ Mä popitan melkeen päivittäin tota Hymn For The Weekend biisiä haha :DD Se on vaan niin älyttömän hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, et meillä on ihan samat jutut suosikkeja ♥

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.