Makeup Faves ATM

 1. Natural Code by Lumene, Matt Makeup, sävy 11 Cream
- Luottomeikkivoide jo ties kuinka monetta vuotta, peittää sopivasti, ei liikaa, helppo levittää ja kestää kohtuu pitkään. Hinta ei ole kallis ja sävyjä löytyy myös helposti tällaisille kalpeille ja valkoisille ihmisille. Eteenkin nuorille ja aloitteliville meikkaajille suosittelen tätä meikkivoidetta.

2. Lumene, Mineral loose powder, sävy Translucent
- Helposti käytettävä irtopuuteri, joka kestää todella todella pitkään. Itse ostin tämän jo ainakin puoli vuotta sitten, eikä puuterin määrä purkissa ole mielestäni vähentynyt ollenkaan. Iso plussa siitä, että sulautuu meikkivoiteen sävyyn täydellisesti läpinäkyvyytensä ansiosta.

3. Lumene, Blueberry eyebrow pencil, sävy 4
- Mä vaan tykkään käyttää mieluiten kulmakynää kulmiin ja tämä on nyt toistaiseksi ollut suosikki- ja vakkarituote, kun parempaakaan ei ole löytynyt. Plussaa pitkäkestoisuudesta ja sävyvalikoimasta. Tällä saa monenlaista jälkeä tehtyä myös kulmiin ja hoitaa hommansa aina hyvin.

4. Maybelline, The Nudes, luomiväripaletti
- Täytyykö tästä kertoa, että miksi tää on mun suosikki? Ehdottomasti sävyjen takia, koska tässä paletissa on täydellisiä matta- sekä glitternudeja ja vähän muitakin ihania sävyjä. Monipuolinen! Miinusta siitä, että jotkut sävyt kestävät mielestäni huonommin luomella kuin toiset.
5. Maybelline, Lash Sensational Mascara
- Monipuolisen harjan takia erittäin helppo ja miellyttävä käyttää, jokaiselle löytyy varmasti mieluinen harjasosa. Hyvä koostumus ja kohtuu pitkäkestoinen ripsillä, niin kuin muutkin kyseiset ripsivärit. Hyvä markettituote ja ostan kyllä mäitä ripsareita mieluusti uudelleen kerta toisensa jälkeen.

6. NYX, Highlight&Contour-palette
- Mun ensimmäinen varjostus- ja korostuspaletti ja mä olen syvästi vakuuttunut. Pienellä harjoittelulla mä opein tekemään tosi hyvät varjostukset, ilman suttuisuutta! Ja korostusvärit todella korostaa poskipäitä ja amorinkaarta. Keltaisella sävyllä saadaan hyvin häivytettyä tummia silmänalusia piiloon.

7. NYX, Soft matte lip cream, sävy Antwerp
- Tykkään näiden kaikkien vastaavien sävyjen koostumuksesta. mattaisuudesta ja pitkäkestoisuudesta. Nää tuotteet ovat vaan ihan täysi kymppi. Tää sävy on ihanan roosainen, mutta kuitenkin hempeä, eikä liian kirkas pinkki. Sävyä on helppo muokata laittamalla huultenrajauskynää alle. Ihan ykköslemppari kyllä tää!
Onko teillä samoja suosikkeja?

10 kommenttia

 1. Tuo irtopuuteri on minunkin suosikki! Kiitos meikkivoidevinkistä, mulla on ollut tosi vaikeaa löytää sopivaa meikkivoidetta, koska kaikki on liian tummia. Nyt mulla on Maybellinen Fit Me :stä vaalein sävy, ja se on ihan ok, mutta en kauheasti tykkää. Pitääpä kokeilla tuota sun suosikkia sitten, kun oma loppuu!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, jos vaikka löytyisi uusia suosikkeja! :)

   Poista
 2. Hyviä vinkkejä! Mullakin on superkalpea iho ja uusille meikkivoiteille on aina tarvetta. Taidankin seuraavan kerran testata tuota Lumenen versiota! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Itse en omista mitään näistä tuotteista, mutta nuo NYX:in lip creamit houkuttelevat melko paljon :D

  VastaaPoista
 4. NYX:in soft matte lip creamit on huippu hyviä! :)

  VastaaPoista
 5. Mä hankin vähän aikaa sitten NYXin soft matte lip creamin sävyssä Monte Carlo (muistaakseni...) ja on kyllä ihan huippuhyvä! Tuntuu, ettei mitkään huulipunat pysy mun huulilla, mut tuo kyllä pysyy :-D Lumenen kulmakynää oon myös käyttänyt paljon ja on kyllä ihan kelpo tuote, varsinkin ne harmaan taittuvat sävyt on mun mielestä plussaa. :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi jees! Ja Lumenen meikit on kyllä aina hyviä ja varteenotettavia vaihtoehtoja!

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.