Matkakohteena Rethymnon

Sinne siis suunnataan kesäkuun lopulla! Kreetan Rethymnoniin, joka sijaitsee aikalailla Hanian ja Iraklionin puolessa välissä. Me lähdetään matkalle juhannuksen aikaan ja viikko ollaan matkalla. Oon aivan täpinöissäni lähdössä matkalle kolmen vuoden jälkeen, jollei Tallinnan matkoja tähän nyt lasketa. Meidän lento laskeutuu Hanian puolelle ja ollaan ostettu ihan valmismatka, joten kaikki kuljetukset ym. on hoidettu sitä kautta. Meillä on pienehkö huoneistohotelli ja aika vaatimaton sellainen, mutta eihän sitä lomaa siellä huoneessa kuulukaan viettää. Asutaan aika lähellä keskustaa ja ostosmahdollisuuksia ja aivan uimarannan vieressä, joten olosuhteiden rantalomaa varten pitäisi olla kunnossa!
Hauskaa meidän tulevasta reissusta tekee se, että Erik lentää elämänsä ekaa kertaa ja ylipäätään matkustaa Viroa pidemmälle ja mä olen maailman huonoin lentokonekaveri korkeanpaikankammoisena, minkä takia lentäminen ei oo yhtään mun juttu. No toivottavasti selvitään siitä koettelemuksesta sitten ehjin nahoin. Odotellessa sitä paniikin alkamista sitten.

Rethymnon on Kreetan kolmanneksi suurin kaupunki, josta pitäisi löytyä rentoa rantalomatunnelmaa, mutta myös kaupunkielämää. Hieman nähtävyyksiä, kahdentoista kilometrin pituinen hiekkaranta, pienempiä lumoavia hiekkarantoja, turistikauppoja ja loputtomasti hyviä ravintoloita. Piti vähän luntata Googlesta näitä juttuja ja tutustua kaupunkiin paremmin. 
Täällä siis ollaan jo melkoisissa matkatäpinöissä ja suunnitellaan matkaa jo kovasti. Toivottavasti matkasta tulee upea ja voin luvata, että sieltä tulee varmasti paljon postauksia tänne blogin puolelle. Onko teillä matkustelemista suunnitteilla kesäksi? Mihin ootte matkaamassa? Tai onko vinkkejä Rethymnoniin?

8 kommenttia

 1. Oii, teillä on varmasti ihana reissu tulossa! :-)

  VastaaPoista
 2. Oi Kreeta on todella ihana paikka ♥ Teille tulee ihan varmasti mahtava reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hauska päästä näkemään uusi kaupunki Kreetasta :)

   Poista
 3. Kuuulostaa tosi ihanalle paikalle, teille tulee varmasti mahtava matka!:)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Suosittelen käymään Lissus nimisessä ravintolassa. Varsinkin katkarapu-pasta on siellä erinomaista sekä tzatsiki ja lämpimät juustoleivät. 😊 Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos vinkistä, tsekkaillaan ehdottomasti ja kiitos paljon! :)

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.