Summer Bucket List / Project Blog

Moikka ja ihanan aurinkoista sunnuntai päivää teille kaikille ♥ Tänään vuorossa taas näin kolmen viikon jälkeen meidän blogityttöjen yhteistyöpostaus, jossa meillä on tänään aiheena kesän suunnitelmat perinteisen summer bucket listin muodossa. Lisää meidän Project Blog- tytöistä ja yhteistyöstä pääset lukemaan tästä linkistä. Mun mielestä tämä kyseinen summer bucket list kuuluu joka kevään perinteisiin postauksiin blogin puolella. Itse koitin oikeasti pysyä tällä kertaa realismin rajoissa ja ajatella, mitä oikeasti pystyisin tekemään tulevan kesän aikana. Haluaisin todella tehdä asioita, joista itse tykkään ja joihin itse kykenen omin varoin ja voimin. Mennään siis katsomaan mitkä asiat mua odottaa kesällä 2016!
 1. Poistu Suomen rajojen ulkopuolelle
Pakko päästä niistä vähäisistä tutuistakin maisemista hetkeksi pois. Onneksi meillä on matka suunniteltuna, vielä kun pääsisi sen varaamaan. Omasta mielestä on tärkeää nähdä muita maita ja niiden kulttuureja ja aina oppia uutta ihan kaikesta. Tää on varmaan ainoa keino, mikä saa mut rentoutumaan oikein kunnolla.

2. Mökkeile
Omat viikonloppuvapaat ovat kesällä varmaan todella todella vähissä, mutta edes yhtenä viikonloppuna tai miksei viikollakin, aion lähteä mökkeilemään. Silloin aion nauttia Suomen kauniista ja omalaatuisesta kesästä täysin rinnoin ja fiilistellä oikein kunnolla. 

3. Järjestä ja/tai mene piknik(ille)
Piknikit ovat parhaita ja mikä parempaa kuin nauttia auringonlaskusta hyvän ruuan ja seuran kera vaihtaen viime aikojen kuulumisia? Ehkä parasta ikinä!

4. Tutustu Helsinkiin
Nyt kun mulla on aina ilmainen majoitus ja ruokitus Helsingissä, niin miksi en lähtisi tutustumaan kaupunkiin paremmin, kun aikaa on enemmän ja hotelleista ei tarvitse panikoida. Helsinki kiehtoo mua myös kaupunkina suuresti, joten odotan pääseväni pikkukahviloihin kahville ja monille Helsingin rannoille kävelemään, sekä jätskille. 
 5. Urheile ulkona ja treenaa
Aamuisin päivän käynnistyessä aion mennä lenkille tai pelaamaan koripalloa avopuolison kanssa aivan varmasti. Aion nauttia ulkoilmasta ja valoisista viileistä aamuista täysin rinnoin. Yritän muistaa pitää myös hyvän treenaamisbuugien päällä koko kesän.

6. Syö enemmän marjoja ja hedelmiä
Niin ihanan kevyttä ja kesäistä välipalaa. Aion ehdottomasti hakea paljon mansikoita, mustikoita, herukoita ja vadelmia itselleni ja hamstrata niitä myös pakastimeen runsaasti.

7. Kuvaa ja pidä somet ajan tasalla
Ajattelin kuvata tänä kesänä enemmän kuin koskaan, sekä tukkia Instagramin ja Snapchatin hienoimmilla kuvilla kuin koskaan ennen. Saa nähdä kuinka tämä onnistuu, toivottavasti paremmin kuin hyvin.

8. Tutustu uusiin ihmisiin ja nää uusia tuttuja, mutta muista myös vanhat ystävät
Tämä on ehkä yksi tärkeimmistä kohdista koko listalla. Aion nähdä mahdollisimman paljon vanhoja ystäviä ja viettää parasta aikaa heidän kanssa, mutta uudet tuttavat aion myös tavata aivan varmasti. Enkä laita pahakseni, jos pääsen tutustumaan uusiin upeisiin tyyppeihin kesän aikana.
9. Kirppistele
Haluaisin myydä omaa roinaa runsaasti pois ja voisin ottaa osaa ehkä johonkin Porin kesäkirppikseen, mutta haluan myös tehdä upeita löytöjä itselleni ja miksei kotiinkin.

10. Syö ja juo hyvin
Vesikielellä odotan jo kaiken maailman grilliherkkuja ja sekä uusien reseptien kokeilua, joita olen laittanut talteen kesää varten. Haluan myös kokeilla uusia juttuja ja nimenomaan nauttia ruuasta.

11. Roadtrip
Autolla, hyvässä seurassa ja mieluiten parin päivän reissu ja kaikki mitä tehdään päätettäisiin vasta matkalla. Hyvää musiikkia, valoisia öitä ja hyvällä fiiliksillä. Tän onnistumista epäilen kaikista eniten, mutta toivotaan parasta.

12. Nauti kesästä, äläkä stressaa
Tärkein kohta listalla. aion todellakin nauttia kesästä ja lomastani. Ihan sama, jos kaikki näistä ei toteudu, koska pääasia on pitää kiva kesä ja tehdä niitä asioita, jotka sitten tuntuvat hyviltä. Odotan innolla kesää ja lämpimiä kelejä. Haluan nauttia jokaisesta päivästä ja toivottavasti kesä 2016 tuo jotain uutta ja mahtavaa myös minun elämääni.

Mitä teidän kesän 2016 suunnitelmiin kuuluu? Ja muistakaa tsekata muidenkin tyttöjen kesäsuunnitelmat :-)

Milla H. | Noora T. | Kiia |  Milla J. |

8 kommenttia

  1. Nää bucket list- postaukset on aina kivoja, tykkäsin! Kuvat on myös kivoja. Voisin itsekkin tehdä mun blogiin tälläisen myöhemmin :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja suunnitelmia kesäksi!:) Itekki aion rentoutua ja matkustaa. Kesällä olis ihana myös mennä picnikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Ihana kuulla, että sielläkin aiotaan rentoutua ja matkustaa :-)

      Poista
  3. Ihania juttuja kesäks, monia löytyy omaltakin listalta! Pakko toteuttaa tää summer bucket list tänä vuonna blogiin, niin kivoja postauksia ollu teillä kaikilla teillä pb tytöillä! :)

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muutakuin toteuttamaan ja kiva, että oot tykännyt meidän postauksista! :-)

      Poista
  4. Voi ihan samoja juttuja löytyy myös mun listalta! Tosi kiva blogi sulla muutenkin x) liityin lukijaksikin!

    http://aliisla.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aliisa, kiva että meillä on samoja juttuja suunnitteilla ja tervetuloa lueskelemaan! :-)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.