10 Ideaa treffeille

Synkkä, kylmä ja pimeä talvi tai loppusyksy on todellakin saapunut. Monilla viikot kuluvat vain arjen, työn, koulun ja kodin pyörittämiseen. Loppuillat kotona menevät lepäämiseen, ruuan laittamiseen ja muihin kotitöiden tekemiseen. Tällöin se oma rakas saattaa unohtua hieman itsestäänselvyydeksi ja yhteinen aika saattaa olla kortilla arjen tiimellyksessä. Tärkeää olisi kuitenkin viettää myös sitä yhteistä aikaa ja mikäs muu kuin treffit rakkaimman kanssa piristävät varmasti arkea! Tänään mä oon kasannut teille muutamia ideoita treffien viettoon.
1. Luontoretki
- Vaikka syksy on kylmä ja pimeä, voi ulos lähteä hyvin mielinreippailemaan luontoreitille tai metsään. Mukaan voi pakata termospulloon mielensä mukaan kuumaa kahvia tai kaakaota, ottaa pientä naposteltavaa mukaan ja seikkailla käsi kädessä eteenpäin pimenevässä illassa. Molemmat voivat ottaa taskulamput mukaan, jotta sillä valaistaan tie eteenpäin. Tärkeää on kuitenkin muistaa pukeutua lämpimästi.

2. Leffaan
- Oletko katsonut pitkään aikaan mitä leffateattereissa pyörii? Löytyisikö sieltä elokuva, jota voisitte yhdessä mennä katsomaan? Leffassa käyminen ei vaadi paljoa aikaa ja meilläpäin ainakin joka päivä pyörii jotakin. Leffassa on ihana käpertyä toisen viereen, napostella popcorneja ja nauttia elokuvasta. HUOM! Myös kotona voi pitää leffaillan, voi hyödyntää esimerkiksi Netflixin valikoimaa tai käydä läheisessä videovuokraamossa vuokraamassa elokuvan illaksi. Tähän kylkeen vielä dippivihannekset ja kynttilät palamaan, ai että! 

3. Romanttinen ilta ravintolassa
- Eikö olisi mukava pukeutua vähän juhlavampaan ja varata jostain paikallisesta ravintolasta pöytä kahdelle? Syödä herkullinen ateria ja nauttia jälkiruuasta, mutta mitä tärkeintä, sen toisen seurasta ♥ Voit keskittyä vaihtamaan kuulumiset huolella, eikä ole kiire mihinkään. Nämähän onnistuvat oikein loistavasti myös lounastreffeillä!

4. Escape Room
- Mua kiehtois itseäni kovasti päästä kokeilemaan tätä, mutta siitä en tiedä miten meidän parisuhdeaivot sopisivat tähän peliin.. Mutta täähän olisi loistava parisuhdetesti samalla ja saisi tietää kumpi on parisuhteen fiksu! Me ei kyllä varmaan päästäisi tunnissa teljetystä huoneesta ulos.. Meillä Porissa on ainakin mahdollisuus päästä pelaamaan ja varmasti monessa muussakin kaupungissa. Tämä sopisi myös loistavasti pienille kaveriporukoille, jos pikkujouluja suunnittelee ;-) 

5. Rakentakaa kotiin maja!
- Muistatteko, kun pienenä oli kova hinku rakentaa upeita majoja ja nukkua niiden sisällä. Nyt omassa kodissa on mahdollisuus rakentaa pehmeä kolo, jossa voit nukkua murun kainalossa ja voitte lukea vaikka kirjaa yhdessä eteenpäin. Tarinoiden kertominen ja päivän kuulumiset ovat ainakin meillä jännittävää joka kerta ja toinen kuuntelee aina loppuun asti. Mikä hienompaa kuin pienessä majassa taskulampun valossa oleminen. 
6. Lautapelien pelaaminen
- Helppoa, kivaa ja yksinkertaista! Pelit saavat aina pientä kilpailuviettiä luotua ja tässäkin saadaan tunnelma rennoksi kotioloissa, eikä välttämättä vaadi suurta aikaa yhdessä. Käykö jommalla kummalla jatkuvasti tuuri pelatessa, vai onko toinen vain täysin ylivoimainen? 

7. Luistelemaan, rakentakaa lumiukko tai pulkkamäkeen
- Winter is heree! Toivottavasti sataisi lunta, jotta me ainakin päästäisiin toteuttamaan näistä kaikki. Eihän kukaan koskaan kasva täysin aikuiseksi, joten välillä pitää todellakin heittäytyä. Näissä saa samalla raikasta ulkoilmaa haukattua ja hyvää peruskuntoiluakin tehtyä. Muutenkin on ihana päästä rakentamaan luovaa lumiukkoa tai lumilyhtyä, joten lumi tule jo, me odotetaan!

8. Kylpyläpäivä kotona
- Tällaisessa voisi toteuttaa vaikkapa: kasvojen kuorinnan, kasvonaamion, pitkän kuuman suihkun ja saunan, jalkakylvyn, molemmille hieronnan, mies voi lakata naisen varpaankynnet ja nainen ajaa miehen parran, herkulliset kuumat kaakaot ja kylpytakeissa hengaillun. Ei aina tarvitse maksaa loputtomasti spa-palveluista, vaan kotona pystyy luomaan oikein kivasti kylpylätunnelman edullisesti.

9. Piknik
- Pakatkaa molempien lempiherkkuja ja lämpimät viltit reppuun ja suuntaatte puistoon nauttimaan toisistanne ja ulkoilmasta. Jos sää on kylmä ja sateinen, voitte pitää piknikin vaikka kotona olohuoneen lattialla. Käytte kipaisemassa lähimmästä pikaruokalasta take-awayt mukaan ja nautitte niistä kotona.

10. Stand-uppia tai konsertti
- Huumoria kehiin tai yhdessä yhteisen lempiartistinne keikalle, mikä parempaa kuin saada hyvä mieli ja vatsalihakset kipeäksi kovasta nauramisesta. 
Onko sulla heittää jotain hyviä treffi-ideoita, kerro ihmeessä! 

20 kommenttia

  1. Ihania ideoita ehdottomasti ♥ Itse haluaisin myös käydä kokeilemassa escape roomin, kun vissiin Porin on tosi hyvä, mutta eipä tuota toista kiinnosta yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Meidän täytyy varmaan mennä kahdestaan, kun ei meilläkään tuolla toisella osapuolela oo hinkua... :-D

      Poista
    2. Haha, mikähän siinä on, ettei miehiä tuollaiset kiinnosta? :D

      Poista
    3. En tiiä, eivät vaan uskalla kokeilla hauskoja juttuja.. :D

      Poista
  2. Nämä kelpaisi kaikki mulle vallan mainiosti (varsinkin tuota escaperoomia olen pohtinut paljon), mutta täällä tuo toinen puolisko on vaan "nääh" tämmösille ideoille koska miksi treffata parisuhteessa kun kaikki on hyvin :'D Ainut mikä tuolle toiselle erakolle kelpaa, niin vaellus- ja metsästysreissut Lappiin sekä samalla siinä yöpiminen autiotuvissa. Toisaalta näistä jokasyksyisistä reissuista saa aina voimaa vuodeksi eteenpäin, mutta kieltämättä joskus sitä kaipaa arkeen muutakin kuin haaveilua taas seuraavasta reissusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perusmiehet siis.. täällä sama ongelma! :D Mutta kuulostaa aivan ihanalta nuo vaellusreissut ♥

      Poista
  3. Ihania ideoita! ❤ Oon suunnitellut kans tota escaperoomia jonkun aikaa, se kuullostaa kivalta :D Itse kun ollaan jo asusteltu yhdessä miehen kanssa yli 4vuotta niin silti vaan joka kerta tuollaiset "elämykset" on aina niin ihania. Jopa se on jo luksusta kun saa mennä yhdessä saunaan ja käpertyä kullan viereen katsomaan leffaa, töissä harvemmin on samoja vuoroja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Toi Escape-room olisi varmaan mahtavva :-) pieniä arjen luksuksia!

      Poista
  4. Ihana postaus ja tosi hyvii ideoita! Pitääki jutustella poikaystävän kaa illalla treffiplääneistä ;D

    http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Juulia! Hyvä, jos tästä sai kipinää treffien järjestämiseen! :-)

      Poista
  5. Siis ihan älyttömän ihana ja erilainen postaus. Tässä oli oikeesti todella hyviä vinkkejä <3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inka! Hyvä, jos löytyi kivoja vinkkejä ♥

      Poista
  6. Oi miten ihanat vinkit!♥

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Amazing! Looks beautiful *_*
    Great blog! I'm following you! Follow back? ***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.