Blogger's Inspiration Day 2016

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥ Tänään mä oon jakamassa teille tunnelmia eiliseltä, kun oltiin Indiedaysin järjestämässä Inspiration-päivässä. Tällä kertaa paikkana toimi Vallilan Konepajan Bruno, joka oli todella mielenkiintoinen paikka tällaiselle tapahtumalle. Tila oli kyllä hyvinkin inspiroiva, mutta hieman ahdas suurelle joukolle, mutta kyllä me siellä mahduttiin silti menemään ja tutustumaan kaikkeen. Muuten tapahtuma oli omasta mielestä oikein kiva ja onnistunut.
 Instrun pisteestä on tulossa vielä myöhemmin postausta, joten löpinät siitä jätetään tällä kertaa sikseen. Fresita oli lanseerannut uuden kuohujuoman, makuna mustikka-vadelma, eikä todellakaan ollut pöllömpää. Muutenkin tuo Fresitan piste oli älyttömän kaunis ja sieltä sai ihanan värisiä ja makuisia drinksuja.
 Hugo Bossilla oli esittelyssä Get Closer tuoksu, josta saatiin pienet näytekoot mukaan. On muuten todella ihana tuoksu!Nordqvistilla oli aivan ihanan näköinen piste, jossa maisteltavana oli jääteetä ♥ Sieltä sai pienet ihanat teepussukatkin mukaan. Santa Marialla oli taas piste, josta sai pientä purtavaa. Tarjolla oli tacoja, tuorepuuroa ja suklaakakkua. Olivat todella herkullisia ja sieltä saikin pari ideaa, jotka varmasti tullaan näkemään täällä blogin puolella vielä.
Max Factorin pisteellä oli mahdollisuus saada pikameikki ja siellä myös lanseerattiin uutta ripsiväriä. Vero Modan ja Vilan pisteellä oli stailaushaaste ja esittelyssä juhlamallistoa. josta myös Jenni Rotonen kertoi haastattelussaan päivän aikana. 

Päivästä jäi kyllä todella hyvä fiilis! Oli ihana nähdä paria meidän blogitiimin tyttöä ja tultiin kyllä todella hyvin toimeen ja tullaan varmasti näkemään myös myöhemmin. Inspiraatiota tuli saatua hurjasti ja katsotaan, josko se innostaisi tekemään jotain erikoisempaa myös täällä. 

4 kommenttia

 1. Eikä olitko säkin tuolla! En nimittäin tiennyt höh :( Oisin muuten tullut jutulle<3 Ps. Ihana postaus sulla BID:istä<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kerralla sitten treffataan! :)<3 Kiitos, niin sullakin!

   Poista
 2. Jee odotinkin jo innolla tätä postausta! ;) Näyttää kyllä tosi kivalta tapahtumalta, oli varmasti kiva päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! ;) Oli kivaa, ens kerralla tuut mukaan ♥

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.