Outfit from Saturday

Heippa taas ♥ Nyt vuorossa jonkinsortin asukuvia lauantailta, tosin kyllä en jaksanut omaan ulkonäkööni panostaa kipeyden takia ollenkaan. Mukavuudenhaluinen minä halusi vain, että oli lämpimästi päällä ja ettei tulisi enempää kipeäksi. Samalla kyllä pääsi testaamaan uutta talvitakkia, joka todellakin lämmitti pakkasen keskellä. Toisaalta oli pakko hyödyntää kerrankin bloggaajakavereita, jotka nää kuvat mulle kuvas, meinaan aika harvoin on mulla kuvausseuraa mukana. Vaikka näytän turvonneelta ja kipeältä kyllä omasta mielestä näissä kuvissa, mutta silti nää kuvat on tosi kivoja. Kiitos siis Emmiinalle ja Millalle näistä kuvista! 
Takki Vero Moda Neuletakki Vero Moda T-paita&Housut Gina Tricot Kengät H&M Huivi&Pipo Gina Tricot

Ootteko te jo kaivaneet toppatakit ja villapöksyt kaapeista?

12 kommenttia

  1. Ihana arkinen asukokonaisuus ♥ :) Itsekkin oon sellanen vilukissa että kyllä on kaivettu jo talvitakit esiin mutta talvikenkiä koitan vielä säästellä vieläkin viileämpiin ilmoihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny ♥ No aivan sama juttu täällä! En tosin tiedä omistanko mitään kunnollisia talvikenkiä.. pitäis ehkä hankkia :-D

      Poista
  2. Oi miten ihana ja kivan simppeli asukokonaisuus!♥

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia! Ostin itseasiassa just ton saman takin eri värisenä :)

    http://newdaysaara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihanan talvinen ja lämpöinen asu sulla ♥ Ja kiva, että pääsit hyödyntämään kuvaajia, sillä tuli todella kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Lämpöinen se olikin, täytyisi saada bloggaajakavereita useammin kuvaamaan :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.