Ärsyttävät asiat bloggaamisessa

Eihän se elämä aina täällä blogin puolellakaan ole niin helppoa ja vaivatonta. Kyllä välillä tapahtuu myös huonompia asioita bloggaamisessa, eikä mikään tunnu onnistuvan. Välillä sulla ei ole aikaa, toisena päivänä sulla puuttuu kuvat postauksesta ja on umpipimeää ja joskus postauksista tulee liian väkisin tehtyjä. Mikä niissä asioissa sitten ärsyttää? 
1. Ei ole aihetta  Pahinta tää on sillon, kun tekisi kovasti mieli postata jotain. Sulla on ollut pitkään hyvä kirjoitusflow päällä, mutta yhtäkkiä ideat vaan loppuvat. Sitten aletaan väkisin selaamaan muiden blogeja ja googlettamaan ideoita. Voipa kun aiheita vaan riittäisi loputtomiin. Monesti postauksista huomaa, jos ne on tehty väkisin. Nykyään pyrin myös itse välttämään väkisin tehtyjä kirjoituksia ja bloggaan mielummin silloin, kun mieli oikeasti tekee. 

2. Ei ole kuvia  Nojoo! Seuraavalla kerralla sulla on loistavia aiheita ja kirjoituksia, mutta kuvat uupuu. Ärsyttävin syy kuvien puuttumiseen on talvella ehdottomasti jatkuva pimeys. Onneksi nyt on alkanut päivät pidentymään, joten kuvat tallentuvat hyvälaatuisina muistikortille. Välillä mulle tulee myös sellainen olo, että millaisia kuvia mä voin oikein edes laittaa tähän postaukseen? Tuntuu, että kaikki ideat on käytetty myös kuvien suhteen, eikä aina viitsi käyttää niitä samoja taustoja tai kukkakimppuja, joista sulla on jo miljoona kuvaa. Onneksi inspiraatiota voi vaikka hakea Pinterestistä.

3. Ei ole aikaa blogata  Mulla on varmaan tää vaihe tällä hetkellä päällä, vaikka en haluaisi aiheesta aina valittaa. Juokset paikasta toiseen, etkä ehdi läppäriä avaamaan laskujen maksua enempää. Voi että, kun pystyisi keskittymään tähän 110% ja oikeasti antaa kaikkensa. 

4. Täydellisyyteen pyrkiminen  Myönnän myös itse tähän sortuvani, mutta eihän meistä kukaan ole täydellinen. Joo onhan kaikki vaaleat, oikein hienosti asetellut kuvat upeita tai mistä ketäkin sitten tykkää. On trendikkäitä aiheita, joista moni haluaa kirjoittaa kilpaa. Mun mielestä jokaisella on oma tyyli, mutta älkää olko täydellisiä. vaan tehkää sellaista blogia, kun itse haluatte. Tehkää ihan omaa juttuanne, mä kannustan siihen teitä jokaista ja haluan myös itse tehdä omaa juttuani. Väkisin on turha pyrkiä täydellisyyteen, koska se näkyy myös helposti läpi lukijalle.

5. Hiljainen kommenttiboksi  Oon varmasti kehittynyt bloggaamisessa paljon, koska harvoin enää kommenttiboksi jää tyhjäksi, mikä on oikeasti ihan mahtavaa. Mä rakastan nähdän teidän kommentteja ja mielipiteitä. Mä itse yritän myös aina kommentoida muiden blogeihin, kun niitä luen, koska vuorovaikutus bloggaajien ja lukijoiden kesken on ihan parasta. Muistakaa siis kommentoida muille niin teillekin kommentoidaan aivan varmasti. 
Välillä oli hauskaa jakaa tällaisia negatiivisia juttuja bloggaamisesta. Mitkä jutut teitä ärsyttää bloggaamisessa?

20 kommenttia

 1. Mua ärsyttää nuo samat asiat, mutta myös se ettei tiedä miten postauksen toteuttaa.
  http://elamaajakuviaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että on samoja ärsyttäviä asioita :) Ja totta tuokin, että aina ei tiedä miten postauksen toteuttaisi!

   Poista
 2. Samaistun näihin! Eniten itteeni ärsyttää jos ei oo kuvia postaukseen. Tekstiä kyllä syntyy sitten ku löytyy hyvä aihe, mut kuvat on aina hankalia. Aiheita oon nyt ruvennu pistää ylös puhelimeen nii sieltä sitten vaa ettii. Hyvät postausideat yleensä syntyy sillon ku ei oo koneen äärellä ja puhelimeen on hyvä pistää ne ylös ku se on aina mukana.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien puuttuminen on kyllä ikävää :( Mutta tuo, että aina mieleen juolahtaessa kirjoittaa ylös ideat niin jäävät muistioon oikein konkreettisesti!

   Poista
 3. Voin niin samaistua tähän! Erityisesti just toi valonpuute näin talviaikaan ärsyttää, kun joudut viikonloppusin kauheella kiireellä kuvaamaan koko seuraavan viikon postaukset, koska oot kaiken valosan ajan töissä :D

  https://mmillaj.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mä oon niin harrastanut tota samaa, että kiireellä kuvat kasaan.. Mutta kyllä se tästä, kun kesää kohti mennään :)

   Poista
 4. Samaistuin näihin erittäin paljon! Mulla suurimaksi haasteeksi on kehittynyt ajan puute. Aina tuntuu siltä, ettei ole aikaa miettiä aiheita, ottaa kuvia ja kirjoittaa itse postauksia.
  http://blondipunaisillahuulilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajan puute on kamalaa, eteenkin jos on fiilistä ja halua kirjoittaa! Toivottavasti ehdit myös bloggailemaan :)

   Poista
 5. Kaikki kohdat kuullostivat hyvin tutuilta!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää, hauska kuulla samoja ärsyttäviä juttuja! :-D

   Poista
 6. Oi miten tuttua juttua :D Mulla henkilökohtaisesti suurin ongelma on löytää aikaa kuvien kuvaukseen.

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aikaanvievää, eteenkin jos tietää tarkalleen millaisia kuvia haluaa ja tykkää olla tarkka valokuvauksessa :)

   Poista
 7. Itse suunnittelen aika tarkasti jos viikon alussa, että mitä postauksia kyseisellä viikolla julkaisen, ja mistä kirjoitan. Mut tää pimeä kausi Suomessa on kyllä varsin ärsyttävä! Koska kuvailu tulee toteuttaa just silloin kun on se muutama tunti valoisaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi taas itsekin ruveta suunnittelemaan postauksia! Siitä olis kyllä varmasti hyötyä, kun tietäisi edes vähän, että mitä rupeaa puuhailemaan :-) Onneksi kohta on kevät!

   Poista
 8. Mua välillä harmittaa just toi jos kommenttiboksi on täysin tyhjä! :'D Tulee sellanen fiilis, että damn oonko mä näin surkee vai mitä haha :) Mut eteenpäin vaan ja täysillä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep välillä se kyllä ottaa nuppiin, mutta jos muistaa kommentoida muille niin varmasti saa vuorovaikutusta myös takaisin :-)

   Poista
 9. Pystyn samaistumaan moneen, hyvä postaus! :D varsinkin toi että ei oo aikaaa hittoku vaan pystyis tekee sitä lisää jostain :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ottaisin kyllä kanssa mielelläni vuorokauteen muutaman lisätunnin kiitos! :-D

   Poista
 10. Niin tutulta kuulostaa :D etenkin tuo kuvien uupuminen just talvisin!

  ainoaxberg.blogspot.fi

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.