LINKKAA BLOGISI TOP 5

Moikka! Viime kuun lopussa pyysin teitä jakamaan teidän blogeihinne linkkejä. Tänään vihdoin yli kuukauden jälkeen oon löytänyt sellaisia blogeja, jotka ovat sellaisia mitä lukisin mielelläni. Kiitos jokaiselle, joka jaksoi nähdä vaivaa linkkaukseen ja jokaisen teidän blogi on ainutlaatuinen. Siis vielä kerran kiitoskiitoskiitoskiitoskiitos ja kiitos! Halusin myös tällä kertaa tuoda sellaisia blogeja esille, jotka eivät vuosi sitten vastaavassa vielä mukana olleet. Täältä pääset viime vuoden suosikkeihin.

Anette on porilainen reilu parikymppinen monipuolinen lifestylebloggaaja. Anetella on todella mielenkiintoisia postauksia aina asukuvista syvällisiin pohdintoihin. Tästä blogista löytyy paljon positiivista ja kaikille jotakin ja olenkin tätä jo pidemmän aikaa lukenut, joten ehdottomasti suosittelen.


Maija on parikymppinen turkulainen opiskelija, kuka rakastaa muotia ja kaikkea mikä kauneuteen liittyy. Maija haaveilee lääkikseen pääsystä ja hän rakastaa matkustamista ja lähtee kohta myös Balille reissaamaan. Maijan blogissa on suuria ja laadukkaita kuvia, joihin ihastuin aivan täysin. Mä suosittelen tätä blogia muotiblogeista pitäville, on hyvin tyylikäs nainen kyseessä!


Pipsa on parikymppinen tuore äiti, sekä vaimo. Hän kertoo blogissaan paljolti perhe-elämästä ja äitiydestä. Täältä löydät monipuolista lifestylea, pohdintoja ja haaveita, sekä tietysti pienen Mila-tytön elämää ja kasvamista. Mä itse tykkään lukea myös perhe-blogeja, joten tää nousi ihan suosiksi aitoudellaan. 


Miinan blogi on tyttömäinen ja ihanan hattarainen. Kirjoittajana toimii 24-vuotias Miina. Miinan blogista löytää kyllä monipuolisesti kaikkea aina asukuvista, sisustukseen kuin kauneuteen ja shoppailuun liittyviä juttuja. Kuvat ovat vaaleita ja hyvälaatuisia ja postauksiin jää koukkuun. Täällä on myös hääsuunnitteluja menossa, joten ehdottomasti tsekkaamaan!

Tämä blogi kuuluu 20-vuotiaalle Sallille. Hänen blogistaan huokuu myös tyttömäisyys ja sievyys. Sallin blogissa on muotia ja kauneutta sopivasti tasapainossa ja täältä löytää myös vinkkejä korealaisesta kosmetiikasta. Sallin blogiin kuuluu myös matkustaminen, valokuvaus ja asukuvat. Mun mielenkiinto tätä blogia kohtaan heräsi juurikin tätä korealaista kosmetiikkaa kohtaan.

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥

16 kommenttia

 1. Oi tästä löytykin monta hyvää blogia! :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyi miellyttäviä blogeja! :)

   Poista
 2. Iteki pidän tosi paljon Sallin blogista ja varsinkin sen värimaailmasta♥
  Lisää blogeja lukulistalle tästä postauksesta kyllä löytyi :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanan tyttömäinen! :) Kiva kuulla, että uutta luettavaa löytyi!

   Poista
 3. Oi vitsit en ole vielä aikaisemmin päässyt valituksi näihin. Kiitos älyttömästi ❤

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista luettavaa. Tällaisista postauksessa olen löytänyt itsekin ihania blogeja ja bloggaajia.
  Tervetuloa myös Inspikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä aina kivoja postauksia omastakin mielestä! Aina löytää jotain uutta :-)

   Poista
 5. Kiitos paljon ja ihana kuulla, että pidit blogistani❤

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista sanoista Emmi ♥ Sulta löytyikin tästä pari omalla lukulistalla olevaa, mutta löytyi myös uutta luettavaa :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hyvä että löytyi uuttakin luettavaa! ♥

   Poista
 7. Ihana inpiroiva postaus ja vitsi miten kivoja blogeja kaikki, pääsi omallekkin lukulistalle pari! :)

  ♥ JennyJanette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Jenny, että säkin löysit vielä uutta luettavaa :-)

   Poista
 8. Oi löytyi yksi blogi vielä lukulistalle, paria blogia näistä luenkin jo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että löysit uutta luettavaa :-)

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.