DIY - Ystävänpäiväkortit

Ensi viikon tiistaina on rakkauden päivä ja silloin saa taas luvalla muistaa läheisiään ja eteenkin ystäviä. Ystävät auttavat sua hyvinä ja huonoina päivinä, syövät sun ruuat, nauravat mahat kippuralla lattialla sun kanssa, ystävät tukevat sua murheissa ja ystäville voi soittaa koska vain. Ystävät ovat äärettömän tärkeitä niin elämän huippuhetkinä, kuin myös huonoina hetkinä, jolloin he repivät sut pohjamudista ylös. Mä itse haluan muistaa tänä vuonna niitä ystäviä, jotka ovat olleet mun jokapäiväisessä elämässä auttamassa ja naurattamassa ja lähdinkin ''askartelemaan'' kortteja, vaikka askartelu ei mitenkään mun vahvuuksiin kuulu. 
 Koska mulla on omasta mielestä vielä paljon kehitettävää askartelussa, mutta yrittämisen halu on kova niin ajattelin kaikenlaisilla teipeillä ja tarroilla saada jotain kivaa aikaan. Mä ostin tarvikkeet muutamilla euroilla Tigerista ja Suomalaisesta kirjakaupasta. Osa askarteluvälineistä löytyikin omasta takaa jo valmiina. Näissä ei se esteettisyys ole tärkeintä, vaan muistaa ystävää ja kertoa pienellä osoituksella, että juuri sinä olet tärkeä minulle.
 Aina jokaisen kortin sivuun tein teipistä sopivan kokoisia paloja ja laittelin niitä päällekkäin. Niistä tuli tosi kivannäköisiä ja noita washiteippejä on todella monenlaisia. Keskelle joko leikkasin kuviosaksilla useita sydämiä kartongista tai normaalin sydämen jota koristelin sydäntarroilla tai ''pitsillä''. Mun mielestä näistä tuli kyllä tosi kivoja, vaikka olivatkin vähän koekappaleita. Lopuksi laitoin vielä liimalla tuon ystävälle tekstin ja sisälle kirjoitin runon, jota en paljasta jotta ystäville jää jotain odotettavaakin ensi viikolle.
Ajattelitteko muistaa ystäviänne jotenkin? Onnistuiko nämä mun kortit ollenkaan näin aloittelijaksi? ♥

10 kommenttia

 1. Ihanan näköisiä kortteja, tosi hyvin onnistui!:) Ajattelin itsekkin askarella tärkeimmille ystävänpäiväkortit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny, sun korteista tuli myös kivoja ♥

   Poista
 2. Tulipas ihania kortteja! Mä teen aina jouluisin itse kortit, mutta käännyn aina ystävänpäivänä kauppojen korttihyllyille. Täytynee ensi vuonna miettiä, josko tuota korttientekemistä laajentaisi myös ystävänpäivälle! :)

  Ps; ihana bongata toinen porilainen bloggaaja! Meihin porilaisiin kun ei blogimaailmassa kovin usein törmää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Iida ihanasta kommentista ♥ Mä tien myös jouluna kortteja, oli siinä kyllä melkoinen väsertäminen :-D Mutta ehdottomasti kannattaa tehdä, jos aika ja mielenkiinto riittää! Juu, ei meitä kauhean paljoa ole :D

   Poista
 3. Tulipas ihanan näköisiä kortteja! :)

  sannixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja! :)
  http://nataliealexandras.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.