LATELY X7

Moikka! Ja ihanaa sunnuntaita teille jokaiselle ♥ Tänään ajattelin pläjäyttää muutaman sekalaisen kuvan tähän vain muistikortilta ja höpötellä. Järkytyin katsoessani, että viimeisestä postauksesta on melkein kaksi viikkoa.. mihin tää aika oikeasti juoksee? Nyt mulla alkoi hiihtoloma koulusta, tosin teen työvuoroja tällä viikolla, mutta muutama päivä vapaatakin! Sitten alkaakin työharjoittelu heti loman jälkeen. Nyt jaksaa taas herätellä tätä blogiakin hereille.
 - Mun piti ostaa pitkästä aikaa itselleni kukkia! Punaiset ruusut osuivat kaupassa silmään ja ajattelin näiden tuovan mukavaa pirteyttä keittiöön. Miten joku näinkin pieni juttu voi saada hymyn huulille?
- Tein muutama viikko sitten pientä askartelua ystäville ja he saivatkin ystävänpäivänä kortteja! Onneksi kaikki ilahtuivat kovasti niistä ♥
 - Oon yrittänyt kaiken kiireen keskellä pitää kotia jokseekin kunnossa, mistä ei ole kyllä tullut yhtään mitään. Meillä on ihan järkyttävä siivo, pitäisi pestä monta koneellista pyykkiä, tiskata loputon tiskikasa ja imuroida, sekä muutenkin järjestellä. Uudet verhot odottavat ripustusta ja kirppiskamoja on vielä runsaasti myymättä.
 - Mä laitoin Facebookin-kirpparille taas vaatteita myyntiin, vielä kun menisivät kaupaksi. Toivotaan siis parasta..
- Oltiin viikko sitten Helsingissä vierailulla ja mä sain revittyä ennen sitä reissua itselleni kauhean nuhan. Onneksi meni viikonlopun aikana ohi. Pääsin myös ottamaan vauvakuvia ensimmäistä kertaa ja harjoittelemaan pienen mallin kanssa, kuvista tuli kyllä kivoja.
- Muuten oon tehnyt paljon koulutehtäviä loppuun, yrittänyt rentoutua pieninä vapaina hetkinä. Oon katsellut myös valokuvia, joita tuli tilattua ja ehkä vähän herkutellutkin.

Mitä teille kuuluu näin pitkästä aikaa? ♥

12 kommenttia

 1. kukat on kyllä ihania! oon ihaillut kauppareissuilla näin kevään lähestyessä tulppaaneja, joiden ostoon varmaankin kohta lankean :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä äärettömän ihania ♥ Tuovat ihanaa väriä ja kevään tuntua kotiin! Kannattaa ostaa, piristyy varmasti :)

   Poista
 2. Tälläiset lately -postaukset on kyllä mukavia :) Ihania kukkia sulla ♥

  ♥:Ane

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Mulla sama, et kiirettä pitää ja siinä sivussa yrittää pitää kotia kondiksessa, ehkä vähän huonolla menestyksellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! ♥ Meillä siis sama ongelma menossa.. :-D

   Poista
 4. Todella kiva postaus. Lisää tälläisiä :)

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan siis näitäkin tulemaan myöhemminkin! Kiitos ♥

   Poista
 5. Punaiset ruusut on niin upeita!♥ Ihana postaus :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Voispa niitä aina olla maljakossa! Kiitos Jenna ♥

   Poista
 6. Ihania ruusuja, ne piristävät kyllä kivasti! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristävät kyllä päivästä toiseen! Kiitos Sini ♥

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.