Bloggers' Inspiration Day 2017

Eilen oli taas aika tulla Helsinkiin käymään tapahtumassa, jota odotin kuin kuuta nousevaa. Eilen oli meinaan Indiedaysin järjestämä Blogger's Inspiration Day- tapahtuma. Oli aivan mahtavaa päästä inspiroitumaan tapahtumaan myös näin keväällä. Tällä kertaa tämä tapahtuma pidettiin Suvilahden Kattilahallilla ja paikkana se olikin todella kiva.
Mä suuntasin aamulla Kamppiin muita bloggaajatyttöjä odottelemaan ja treffattiin siellä, ennen kuin lähdettiin brunssille Fazerille. Oli ihana startata päivä kunnon ruuilla ja loistavalla seuralla muihin kanssabloggaajiin tutustuen. Sieltä suunnattiin vähän kiireellä jo tapahtumaan, mutta oltiin just hyvään aikaan paikan päällä. 
Lähdettiin kiertelemään ständejä ja aloitettiin VILAn ja Vero Modan stailaushaasteella, jossa oli upeita kevätvaatteita näytillä. Tutustuttiin myös Olympuksen kameratarvikkeisiin, käytiin useilla drinksuilla mm. Happy Joen, Hardysin ja Veuve du Verneyn, sekä Kyrön pisteellä. Instrumentarium toi jälleen upeita kehyksiä ja aurinkolaseja näytille, joista kuulette myöhemmin lisää. Myös vihreät ja vegaaniset tuotteet olivat hyvin esillä Vihreän keijun ja GoGreenin osastoilla. Ainoastaan olisin kaivannut jonkinsortin kauneusaiheisen osaston lisäksi näiden muiden joukkoon. Tapahtumassa sai myös pientä vegaanista naposteltavaa, kun Roots & Hälsans Kök olivat loihtineet upean buffet-pöydän vierailleen. 
Tänä vuonna tilaisuus oli todella onnistunut ja Kattilahallin tila oli todella kiva, sekä sinne tulvi luonnonvaloa. Oli mahtavaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja tapahtuma meni todella nopeasti ohi. Toivottavasti pääsen ensi vuonnakin mukaan näihin meininkeihin.
Kiitos kaikille mahtavasta päivästä <3

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi vähäisestä kuvasaldosta löytyi ees nää <3

   Poista
 2. Oii vähän sait ihania kuvia <3 Oli kyllä ihan super hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneks sain! Ei ollu kauheesti kuvia kortilla :-D niin oli <3

   Poista
 3. Ihania kuvia oot napsinut tapahtumasta *_* <3

  VastaaPoista
 4. Mä missasin täysin Lumene-pisteen, vaikka olin tuolla. Mitä ihmettä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä varsinaisesti ollutkaan :-) Oli Vero Modan ja Vilan stailaushaasteessa mukana!

   Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.